Freelance yönetim platformu Stoke, 15,5 milyon dolar yatırım aldı

Kurumlara yapay zeka destekli bir çözüm sunan Stoke, A serisi yatırım turunda 15,5 milyon dolar yatırım aldı.
Freelance yönetim platformu Stoke, 15,5 milyon dolar yatırım aldı

Remote ekipler ve freelance çalışana sahip olan kurumlar için bir yönetim platformu olarak hizmet veren Stoke, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre kurumlara yapay zeka destekli bir çözüm sunan Stoke, A serisi yatırım turunda 15,5 milyon dolar yatırım aldı.

Stoke tarafından aktarılan bilgilere göre 15,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Battery Ventures liderliğinde gerçekleşti. Battery Ventures'ın yanı sıra yatırım turuna şirketin eski yatırımcıları konumunda bulunan melek yatırımcılar, TLV Partners, Dynamic ve Loop da katıldı.

Alınan 15,5 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 20 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. 2019 yılında Hilik Paz ve Shahar Erez tarafından kurulan Stoke, şirketlerin freelancerları ile olan ilişkisini yapay zeka destekli "Worker Classification Engine" ile analiz ediyor.

Stoke, sunduğu freelance management system (FMS) çözümü ile birlikte kurumların bağımsız çalışanları, freelancerları, ajansları ve gig çalışanlarını kolay bir şekilde yönetmesini de sağlıyor. Stoke'un sunduğu çözümler arasında işe alım, bütçe takibi ve ödeme yapma gibi önemli süreçlerin yer aldığını da ekleyelim.

Pandemi ile birlikte çalışma şeklimizin büyük ölçüde değiştiğini de hatırlatalım. 2019 yılında kurulan Stoke'un remote ekipler ve freelance çalışanlar için geliştirdiği yönetim sistemi günümüzde çok daha anlamlı bir konuma geldi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.