iOS 15'ten iPadOS 15'e tüm yenilikler, Apple WWDC 2021 etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2021 ile ilgili tüm detayları canlı bloglama ile sizlere aktaracağız.
iOS 15'ten iPadOS 15'e tüm yenilikler, Apple WWDC 2021 etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) bu yıl 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşeceğini ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi yalnızca online bir etkinlik olacağını geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Merakla beklenen WWDC 2021, bugün Türkiye saati ile 20.00'de Apple Keynote ile başlayacak.

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla takip edeceğimiz WWDC 2021'in ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlikte karşımıza çıkacak olan tüm detayları her yıl olduğu gibi canlı bloglama ile sizlere aktaracağız. WWDC 2021'de tanıtılması beklenen yenilikleri geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık.

Adından d anlaşılabileceği üzere yazılım odaklı geçecek olan etkinlikte Apple’ın başta mobil olmak üzere tüm platformlarına ilişkin önemli güncellemeler bekleyebiliriz. Yazılım güncellemelerinin haricinde ise 14 ve 16 inçlik yeni MacBook Pro modelleri de karşımıza çıkabilir.

WWDC 2021, Apple Keynote'u ile Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. WWDC 2021 ile ilgili karşımıza çıkacak olan tüm detayları aşağıda yer alacak olan canlı bloglama üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.