LinkedIn bağlantılarınızı yönetmenize yardımcı olan araç: LeadDelta

LinkedIn bağlantılarınızı yönetmenize yardımcı olan LeadDelta bir Chrome eklentisi. LinkedIn hesabınızla entegre olarak ihtiyaç duyduğunuz kişilere ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
LinkedIn bağlantılarınızı yönetmenize yardımcı olan araç: LeadDelta

Girişimciyseniz ürününüzü doğru kişilere ulaştırmak çoğu zaman sanıldığı kadar kolay olamayabiliyor. Ancak bir ürünün tanıtımı için doğru kişilere ulaşmak ve belirli kişilerle iletişimde kalmak gerekiyor. Bunu doğru bir şekilde yapabilmenin yolu ise son dönemde LinkedIn'den geçiyor. Fakat bu noktada da kişileri tek tek bulmak, herkese mesaj yazmak sıkıntılı bir süreç olabiliyor ve çoğu zamana durumu içinden çıkılmayacak hale getiriyor.

LeadDelta adlı Chrome eklentisi, bu sorunu çözmek için Vedran Rasic tarafından hayata geçirilmiş. Araç, özetle LinkedIn bağlantılarınızı yönetmenize yardımcı oluyor. Eklentiyi tarayıcınıza indirdikten sonra Google hesabınızla bir üyelik oluşturuyor ve LinkedIn hesabınızı uygulamaya entegre ediyorsunuz. Daha sonra karşınıza bir panel çıkıyor. Diyelim ki Webrazzi ile ilişiği bulunan kişileri LinkedIn'den bulmak istediniz, bu durumda arama kısmında şirket adına veya etiket kısmına Webrazzi yazıyorsunuz, daha sonra panelinizde bu kişiler listeleniyor. Listelendikten sonra e-posta adresini erişime açan kişileri de adeta bir Excel belgesindeymiş gibi görüyorsunuz.

Aramaları meslek, lokasyon, takip edip etmediğiniz kişilere göre bile yapabiliyorsunuz. Gerçekten iletişim kurmaya ihtiyaç duyduğunuz kişileri gördüğünüzde en solda bulunan kutucuğu işaretleyebiliyor ve herkese aynı mesajı toplu bir şekilde gönderebiliyorsunuz. Ancak tek seferde gönderilebilen mesaj sayısında sınırlama bulunuyor ve bunun nedeni olarak spam mesajlar gösteriliyor. 

Kurucu Vedran Rasic, aracın üçüncü taraf uygulama kurallarını ihlal etmediğini ve LinkedIn ile sorunsuz bir şekilde entegre olabildiğini belirtiyor. LeadDelta ücretsiz özellikler sunsa bile kapsamlı özellikleri için kullanıcıdan 99 dolar ücret talep ediyor. Fakat bu ücret tek seferde ödeniyor ve bundan sonra hayatınız boyunca LeadDelta'yı tüm özellikleri ile kullanabiliyorsunuz. Eğer üründen memnun kalmazsanız 15 gün içinde paranızı geri alabiliyorsunuz. 

LeadDelta'yı buradan inceleyebilir, Chrome eklentisini ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.