Yönetici seviyesindeki çekinceler, yapay zeka modellerinde güncellemeler gerektiriyor

Yapay zeka modelleri ve yatırımları artarken üst seviyelerde bu konuda bazı çekinceler söz konusu ancak kullanımı artan altyapıların hızlıca güncellenmesi bu çekinceleri giderebilir gibi görünüyor.
Yönetici seviyesindeki çekinceler, yapay zeka modellerinde güncellemeler gerektiriyor

Yapay zeka araçlarının kullanımı farklı faaliyetlere giderek daha çok adapte ediliyor. Dijitalleşmenin her sektörde olmazsa olmazlardan olması bir yana değişen alışkanlıkları düşündüğümüzde birçok süreci daha hızlı ve kolay halledebilmek ve stratejileri desteklemek açısından yapay zeka tabanlı araçların kullanımı da yoğun bir şekilde kendini gösteriyor. 

Dijital araçların iş süreçlerinde yer alması ile de dijital düşünme tarzı da şirketlerin ve çalışanların günlük çalışma şekillerini etkilemekte. Yeni bir yetenek öğrenmeye benzer şekilde dijital düşünmeyi her güne uygulamak aslında düşünüldüğünden daha zor. Süreçlerin dijitalleşmesi ile iç içe olan ancak bir aracı kullanmaktan daha farklı olarak uygulamayı bu şekilde yapmaya alışmak çalışanların bakış açısını da değiştirmesini etkilemekte. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.