Video oluşturma platformu Promo.com, Getty Images liderliğinde 16 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için video oluşturma platformu olarak faaliyet gösteren Promo.com, Getty Images liderliğinde gerçekleşen B Serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldı.
Video oluşturma platformu Promo.com, Getty Images liderliğinde 16 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için video oluşturma platformu olarak faaliyet gösteren Promo.com, Getty Images liderliğinde gerçekleşen B Serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldı. İsrail'in en büyük bankalarından biri diyebileceğimiz Mizrahi-Tefahot Bank de borç finansmanı yoluyla bu tura katıldı. 

Alınan yatırımın Promo.com'un fikir oluşturma, oluşturma, yayınlama ve analitik alanlarında uçtan uca video içerik oluşturma platformu olarak büyümesinin bir sonraki aşamasını hızlandıracağı belirtiliyor. Promo.com, yatırımı ayrıca global genişlemesini hızlandırmak ve mobil de dahil olmak üzere yeni içerik oluşturma ve veri analizi araçlarını başlatmak için kullanacak. Şirket ayrıca hem mühendis hem de yönetici ekibini genişleteceğini açıkladı. 

Promo.com, kullanıcılarının temel bir düzenleme yapmaları için hem video klipler hem de araçlar sunuyor. Platformun yaptığını Canva'ya benzetmek mümkün. Markalar bir kitaplıktan mevcut bir profesyonel video klibi seçebiliyor, o klibe kendi mesajlarını ekleyebiliyor. Bu videolara bir logo veya özel ses de eklenebiliyor.

Promo.com, şu anda bir pazarlama aracı olarak videoyu kullanan işletmelerin yüzde 86'sına yardımcı olduğunu iddia ediyor. Promo.com ve Getty Images arasındaki iş birliği ile Promo.com'un 2,5 milyon kullanıcısı, 100 milyondan fazla premium video klibe ve resme erişim sağlayabiliyor. 

Promo.com CEO'su Tom More, pazarlama içeriğini ve araçlarını erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirerek işletmelerin online büyümesine yardımcı olmak için Promo.com'u hayata geçirdiklerini; kurulan bu ortaklıkla kullanıcılarının Getty Images ve iStock içeriklerini de kullanarak daha yaratıcı olabileceklerini söyledi. Getty Images CEO'su Craig Peters ise videonun her büyüklükteki işletme için giderek daha önemli hale geldiğini ve Promo.com ekibinin, küçük işletmelerin büyümelerini hızlandırmak için kolayca güçlü videolar oluşturmasına olanak tanıdığını söyledi. Peters, bu ortaklıktan dolayı mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.