Yerli sosyal medya yönetim platformu RADAAR'ın yenilenen arayüzü ve güncel büyüme verileri

Şimdiye kadar 3 bin 359 sosyal medya profilini RADAAR'a bağlanırken, RADAAR üzerinden şu ana kadar 19 bin 537 adet içerik, 21 bin 364 kanalda paylaşıldı.
Yerli sosyal medya yönetim platformu RADAAR'ın yenilenen arayüzü ve güncel büyüme verileri

2019'da beta sürümünü yayınlayan bulut tabanlı ve yapay zeka destekli sosyal medya yönetim platformu RADAAR,  2020 yılında TechOne’ dan 5,9 milyon TL değerleme ile tohum yatırımı almıştı. Ekip, 2021 yılında ise RADAAR'ın var olan sürümünü geliştirmeye ve ReactJS gibi güncel teknolojilerle arayüzünü sıfırdan yazmaya başladı.

Çalışmalarının meyvesini yakın zamanda yayına alan girişim, daha hızlı, daha sade, daha güçlü ve daha mobil uyumlu hale geldi. Hatırlarsanız, RADAAR'ın beta sürümünü daha önce detaylı bir şekilde incelemiştik. Yenilenen arayüze baktığımızda; girişimin kullanılan illüstrasyonlar ve sade bir görsel dil ile  tasarım trendlerini yakından takip ettiğini söyleyebiliriz. 

RADAAR'ın beta sürümündeki yayınlama, dijital izleme (monitoring), raporlar ve şifreler gibi ana özellikleri varlığını sürdürüyor. Bunlara ek olarak; platforma Araçlar özelliğinin geldiğini görüyoruz. Araçlar özelliğine giriş yaptığınızda, link kısaltma ve misafir yönetimi seçenekleriyle karşılaşıyorsunuz. Özellikle ekibiniz yoğun bir stajyer trafiğine sahipse; misafir yönetimi iyi bir seçenek olabilir. 

RADAAR'ın öne çıkan özellikleri arasında, her bir marka için farklı bir çalışma alanı oluşturma ve farklı çalışma alanları için farklı saat dilimleri belirleme yer alıyor. Ayrıca, her bir marka için farklı faturalandırma ve abonelik seçeneklerinin bulunması da dikkat çekiyor.

Sosyal ağ yönetim araçları, son yıllarda görev paylaşımı konusunda da pek çok özellik geliştiriyor. RADAAR da, bu trendi takip ederek, kurulduğu günden bu yana sosyal ağ yönetiminin yanı sıra ekip yönetimi araçlarına da odaklanıyor. 

Bu kapsamda; girişimin, yenilenen arayüzünde Trello benzeri bir görev yönetimi ekranıyla karşılaşıyoruz. Kullanıcılar, görevler sekmesinde, ekip üyelerine görev atayarak, adım adım iş takibi yapabiliyor. 

RADAAR'ın büyüme verileri 

Girişimin CEO'su Mustafa Ercan Zırh'ın paylaştığı verilere göre; RADAAR'ın aylık tekrarlanan geliri 1000 dolara yaklaştı. Kayıtlı kullanıcı sayısı 2008'e ulaşırken, son bir ayda aktif kullanıcı sayısı 719 olarak öne çıktı. Şimdiye kadar 3 bin 359 sosyal medya profilini RADAAR'a bağlandığını belirtelim. 

Bunlara ek olarak bugüne kadar 905 bin 803 mesaj RADAAR üzerinden gitti ve geldi. Son olarak RADAAR üzerinden şu ana kadar 19 bin 537 adet içerik, 21 bin 364 kanalda paylaşıldı.

Girişimin 2 hafta önce AppSumo Lifetime Deal kampanyasını yayına aldığını ekleyelim. Kampanyaya baktığımızda girişimin 30 sosyal medya hesabı, sınırsız ekip üyesi ve sınırsız paylaşım gibi özelliklerle 49 dolara ömür boyu kullanım hakkı tanıdığını görüyoruz.

Eğer sosyal medya aracınızı ekip olarak kullanmayı tercih ediyorsanız, RADAAR'ı, Aylık 65 dolar ve 99 dolara farklı paketler sunan Buffer'dan daha uygun bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. Aynı şekilde girişim, sosyal medya ekiplerinin sıkça kullandığı Hootsuite'den de daha uygun bir fiyatlama stratejisine sahip. Hootsuite ekip seçenekleri aylık 99 dolar ve 599 dolardan alıcılarla buluşuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.