BRAND SPEAK

Ozan SuperApp kullanıcıları 30.000’i aşkın Metropol Card üye noktasında QR ile ödeme yapabilecek

Ozan SuperApp’i 2021’in ilk aylarında kullanıcılarıyla buluşturan Ozan Elektronik Para, MetropolCard ile yaptığı iş birliğinde kullanıcıları için çok önemli bir özelliği duyurdu.
Ozan SuperApp kullanıcıları 30.000’i aşkın Metropol Card üye noktasında QR ile ödeme yapabilecek

Ozan Elektronik Para, 2021 yılının ilk günlerinden itibaren önemli iş birliklerini duyurmaya devam ediyor. Ozan SuperApp’te her ay en az bir yeni özelliği kullanıcılarına sunmayı hedefleyen ve Şubat 2021’den bugüne birçok fonksiyonu kullanıcılarıyla buluşturan Ozan Elektronik Para, şimdi de kullanıcılarına sunduğu fonksiyonlar arasına karekod ile ödemeyi ekledi. Ozan SuperApp kullanıcıları bu fonksiyon sayesinde, 30.000’i aşkın restoran, büfe ve marketi kapsayan MetropolCard noktalarında karekod ile anında ödeme yapabilecekler. Kullanıcılar uygulamaya gelecek bir sonraki güncelleme ile beraber, karekod ile yaptıkları her harcamalarından Cashback bakiye kazanabilecekler.

Ozan SuperApp CEO’su Ömer Suner: “Ozan SuperApp’i henüz geçtiğimiz şubat ayında kullanıcılarımızla buluşturmamıza rağmen, kısa bir zamanda birçok özelliği Ozan SuperApp’e ekledik ve hız kesmeden eklemeye devam edeceğiz. MetropolCard ile yaptığımız bu iş birliği sayesinde Ozan SuperApp kullanıcıları için artık karekod ile ödeme yapma dönemi de resmen başladı. Ozan SuperApp kullanıcıları, restoran, büfe ve marketi kapsayan 30.000’den fazla MetropolCard noktasında “Metropol POS” aracılığıyla ödeme yapmak istediklerini söyleyerek, karekod ile anında ödeme yapabilecekler. Ozan SuperApp kullanıcılarını sevindirecek güzel iş birliklerine devam edeceğiz.”

MetropolCard CEO’su Uğur Yıldırım:“Türkiye’nin ilk yerli ve milli yemek kartı MetropolCard olarak tüketicilerin ihtiyaçlarını her alanda karşılayacak hizmetler birinci önceliğimiz. Türkiye’nin en kısa sürede en hızlı ağını kurarak ülkemizin 81 ilinde 975 ilçesinde faaliyet gösteriyoruz. Yemek, yakıt, konaklama, kapı giriş çıkış ve filo kiralamanın aralarında olduğu geniş faaliyet alanlarında etkin olan kurumumuz 50 binden fazla POS cihazında 35 bini aşkın üye işyeri, restoran ve market ile çalışmaktadır.

MetropolCard olarak ödeme sistemlerinde farklılaşmak adına teknolojik altyapımızı her geçen gün daha da geliştiriyoruz. Ozan Elektronik Para ile yaptığımız bu iş birliğinden dolayı çok mutluyuz. Kullanıcılarına sağladığı avantajlarla fark yaratan Ozan SuperApp ve MetropolCard olarak yapılan bu iş birliği ile Ozan SuperApp kullanıcılarına sınırsız, benzersiz ve sürekli avantajlar sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.