12 bin üyeye ulaşan 33.fit, özel diyet hizmeti sunmaya başladı

Canlı yayın ve kayıt spor dersleriyle, 6 farklı kategoride hizmet veren 33.fit, özel diyet hizmeti sunmaya da başladı.
12 bin üyeye ulaşan 33.fit, özel diyet hizmeti sunmaya başladı

Canlı yayınlar ile spor dersleri veren bir girişim olarak karşımıza çıkan 33.fit'ten ilk olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz Ocak ayında ise 6 ay içinde toplamda 330 binden fazla dakika izlendiğini de duyuran 33.fit, güncel verilerini ve yeni özelliğini bizlerle paylaştı.

Edindiğimiz bilgilere göre canlı yayın ve kayıt spor dersleriyle, 6 farklı kategoride hizmet veren 33.fit, özel diyet hizmeti sunmaya da başladı. 33.fit'in diyet hizmetini yaygın bir şekilde verebilmek için Memorial Hastaneleri ile anlaştığını da ekleyelim.

Memorial Hastanesi diyetisyenleri, 33 üyelerinin kendilerine özel spor programlarını aldıktan ve üyelerin ihtiyaçlarını dinledikten sonra onlara uygun diyet programlarını oluşturuyorlar. 33.fit tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre platformun 12 bin üyeye ulaştığını da belirtelim.

Üyelerinin kendilerine özel hazırlanmış ders programları ile birlikte ücretsiz diyetisyen görüşmelerini yapıp, hedeflerine daha kolay ulaşabildiğini aktaran 33.fit'in kurucu ortağı Can Turanlı, üyelerinin talep ettiği heyecan verici yeni özelliklerin yolda olduğunu da sözlerine ekledi.

Kurumsal çözümlerinden de bahseden Turanlı, firmaların ihtiyaçlarına göre özel hazırlanan spor programları ve şirket içi spor etkinlikleriyle, çalışanların hem spor yapmasını hem de iş dışında da sosyalleşmesini sağladıklarını dile getirdi. 33’ün kurumsal tarafta Şölen Çikolata, Hopi ve FutureBright gibi önemli müşterilere sahip olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.