Çiçek odaklı yeni nesil abonelik servisi: LIM Flowers

7 ay süren bir geliştirme sürecinin ardından hizmet vermeye başlayan LIM Flowers, kutu içinde gönderdiği çiçeklerle müşterilerine kendi aranjmanlarını yapma imkanı sağlıyor.
Çiçek odaklı yeni nesil abonelik servisi: LIM Flowers

Müşterilerine taze ve egzotik mevsim çiçeklerinden kendi aranjmanlarını yapma imkanı sunan yeni nesil online çiçekçilik hizmeti sunan LIM Flowers, 2020 yılının Nisan ayında Begüm Günay Kırbıyık tarafından kuruldu. Geçtiğimiz Aralık ayında satışlarına başlayan LIM Flowers, şu an için 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Yaklaşık 7 ay süren bir geliştirme sürecinin ardından hizmet vermeye başlayan LIM Flowers, kutu içinde gönderdiği çiçeklerle müşterilerine kendi aranjmanlarını yapma imkanı sağlıyor.

Tek seferlik satışların yanı sıra 3, 6 aylık ve çiçeklendikçe öde (pay as you go) abonelik seçenekelerine sahip olan LIM Flowers, abonelerine haftada 1 veya 2 haftada 1 teslimatlar gerçekleştiriyor. Şu an için sadece İstanbul'da hizmet veren LIM Flowers, müşterilerine yurt dışından ithal ettiği farklı egzotik çiçekler sunuyor.

LIM Flowers, LIM kutusunun yanı sıra müşterilerine, kendi aranjmanlarını yapmaları ve çiçekleri ile keyifli vakit geçirmelerini için LIM Bakım Kiti ve üfleme tekniği ile el yapımı üretilmiş LIM vazolarını da online olarak satıyor. Kısacası LIM Flowers, çiçek odaklı online bir abonelik servisi olarak hizmet veriyor.

LIM Flowers tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişimin Mayıs ayı itibariyle 620 kullanıcısı ve 115 adet aktif uzun dönem abonesi bulunuyor. Şu ana kadar 1452 teslimat gerçekleştiren LIM Flowers'ın aylık cirosunun son 5 ayda 14 kat arttığını da ekleyelim.

Yurt dışında hizmet veren Bloomon, Urbanstems ve The Bouqs gibi çiçek abonelik servisleri ile rakip konumda olan LIM Flowers, şu ana kadar herhangi bir yatırım almadı. Online tek seferlik ve abonelik satışlarından gelir elde eden LIM Flowers'ın kısa süre içinde yatırım almaya hazırlandığını da ekleyelim.

Yıl sonuna kadar haftalık teslimat sayılarını İstanbul içinde bin adete çıkarmayı hedefleyen LIM Flowers, teslimat ağını geliştirerek İstanbul dışındaki illere de yıl sonuna kadar açılmak istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.