Amazon Türkiye, Genel Müdür arayışına girdi

Amazon Türkiye, LinkedIn üzerinden açtığı bir iş ilanı ile Genel Müdür pozisyonu için yeni adaylar aradığını duyurdu. İş ilanına 200'den fazla başvuru yapıldı.
Amazon Türkiye, Genel Müdür arayışına girdi

Amazon Türkiye, LinkedIn üzerinden açtığı bir iş ilanı ile Genel Müdür pozisyonu için yeni adaylar arıyor. İş tanımında Genel Müdür'ün bölge için bir lider olarak konumlanacağı, Türkiye operasyonundaki yöneticilerden sorumlu olacağı belirtiliyor. 

Genel Müdür adaylarının, sorumlulukları arasında; hissedarlar ile ilişkileri günlük olarak yönetmesi ve geniş çaptaki ekiplerin metriklerini düzenli olarak takip etmesi yer alıyor. Operasyonel hedefler belirlemek, uzun vadeli stratejiler belirlemek ve yeni iş süreçleri geliştirmek de öne çıkan sorumluklular olarak konumlanıyor.

Amazon LinkedIn sayfasına göre; Amazon'un Türkiye'de yaşayan 4 bin 250 çalışanı mevcut. Amazon Türkiye çatısı altında çalışanlar Ankara, Bursa ve İstanbul gibi farklı şehirlerde operasyona destek olmaya devam ediyor. Genel Müdür adayının Türkiye'nin farklı konumlardaki ekipleri de yönetmesi bekleniyor.

Genel Müdür adayı, Amazon Türkiye Ülke Müdürü rolüne bağlı olarak çalışmalarını yürütecek olabilir. Richard Marriott'un 2 yıldan fazla bir süredir Amazon Türkiye Ülke Müdürü  görevini sürdürdüğünü belirtmekte fayda var.Amazon Türkiye’de ilk üst düzey işe alımın ise 2019'un Şubat ayında gerçekleştiğini hatırlatalım.  O dönemde Amazon, ülke pazarlama operasyonlarının başına Google kökenli Özgür Ünlü’yü getirmişti. 200'den fazla adayın başvurduğu Genel Müdür pozisyonuna kimin geleceğini hep birlikte izleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.