Thread In Motion'ın çok fonksiyonlu yeni akıllı eldiveni: Glogi

Thread In Motion tarafından geliştirilen Glogi, mal giriş-çıkış, toplama, ayrıştırma, mal sayım, e-ticaret operasyonları gibi pek çok iş sürecinde kullanılabiliyor.
Thread In Motion'ın çok fonksiyonlu yeni akıllı eldiveni: Glogi

Akıllı kumaş girişimi olarak karşımıza çıkan Thread In Motion ile ilgili gelişmeleri geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Endüstriyel giyilebilir teknolojiler ve entegre yazılımlar geliştiren Thread In Motion, geçtiğimiz Nisan ayında ise yeni ürünü olan Glogi’yi duyurdu.

Thread In Motion’ın yeni akıllı eldiveni olan Glogi, zaman ve maliyetten yüzde 50 oranında verimlilik sağlamak hedefi ile geliştirildi. Edindiğimiz bilgilere göre Glogi, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki olan CarrefourSA'nın 11 deposunda aktif olarak kullanılıyor.

Glogi'nin Sabancı Holding'in iştiraki olan CarrefourSA depolarında kullanılmasının sürpriz olmadığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Thread In Motion, geçtiğimiz yılın Eylül ayında Sabancı Ventures'tan yatırım almıştı. Thread In Motion'ın yeni akıllı eldiveni Glogi, mal giriş-çıkış, toplama, ayrıştırma, mal sayım, e-ticaret operasyonları gibi pek çok iş sürecinde kullanılabiliyor.

45 gramlık bir ağırlığa sahip olan Glogi, üzerinde bir tuş takımı ve 1,5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunduruyor. Bu ekran üzerinden görevler ve listeler kolay bir şekilde takip edilebiliyor. Herhangi bir ek cihaza ihtiyaç duymadan tek başına çalışan Glogi, endüstriyel alanlardaki PC ihtiyacını ortadan kaldırarak yer ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

Almanya ve İngiltere başta olmak üzere toplamda 8 ülkeye ihracat yapan Thread In Motion, geliştirdiği yazılım platformu sayesinde veri analizi de sağlayarak lojistik sektöründe tüm süreçleri optimize etmeyi hedefliyor. 

Thread in Motion olarak kuruldukları günden bu yana müşterilerine kulak veren ve onların geri bildirimlerini alarak isteklerine cevap vermeyi görev bildiklerini belirten Thread in Motion kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Demircioğlu, özellikle pandeminin de etkisiyle lojistik sektöründe yaşanan büyük değişime uyum sağlamak üzere akıllı eldiven Glogi’yi çıkardıklarını paylaştı.

Son olarak Thread in Motion kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Demircioğlu'nun yarın gerçekleştireceğimiz Webrazzi Developer 2021 konuşmacıları arasında yer aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.