Oyunlarda microinfluencer'ların etkisi önümüzdeki dönemde artabilir

Oyun oynama oranının arttığı son dönemde oyuncuları daha çok çekmek için microinfluencer'ların öne çıkarak oyuncuların alışkanlıklarına göre geliştirmeler yapmak söz konusu.
Oyunlarda microinfluencer'ların etkisi önümüzdeki dönemde artabilir

Oyunlardaki çeşitlilik ile oyuncuların demografisindeki değişikliklerin farklı segmentler arasında daha gözle görülür farklar yaratmaya başladığı son dönemle birlikte oyun kategorisinin düşünüldüğünden daha geniş kitleleri etkilediği de netleşmekte. Harcama açısından da hacmi her sene artan oyun sektörü AR ve VR teknolojileri ile salgın döneminde de daha çok büyüdü - uzaktan erişim ile işle ilgili uygulamalar, fitness ve diğer kategoriler gibi oyunlar da daha çok gelişim sağladı. 

Bu etkilerin de oyun oynama alışkanlığı ve süresini artıran unsurlar olduğunu düşündüğümüzde oyunların daha büyük bir kitleye ulaşması ya da harcamaların artması için de pazarlama taktikleri daha çok öne çıkıyor. Sadece oyunlar söz konusu olduğunda diğer kategorilerde gördüğümüz erişim oranları ve planlarından biraz daha farklılaşan stratejilerden bahsetmek mümkün.

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.