Atlassian, Jira Work Management ile yazılım geliştiriciler haricinde pazarlamadan insan kaynaklarına farklı grupları da Jira'ya dahil ediyor

Genelde yazılım geliştiren gruplar tarafından kullanılan Jira, yeni versiyonu olan Jira Work Management ile farklı iş grupları tarafından kullanılmayı amaçlıyor.
Atlassian, Jira Work Management ile yazılım geliştiriciler haricinde pazarlamadan insan kaynaklarına farklı grupları da Jira'ya dahil ediyor

Atlassian, bugün resmi web sitesinden yaptığı bir duyuruyla birlikte popüler proje yönetim yazılımı olan Jira'nın yeni bir versiyonunu kullanıma sundu. Genelde yazılım geliştiren gruplar tarafından kullanılan Jira, yeni versiyonu olan Jira Work Management ile farklı iş grupları tarafından kullanılmayı amaçlıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Atlassian, Jira Work Management ile pazarlama, insan kaynakları, tasarım ve finans gibi alanlarda çalışan gruplara ulaşmayı hedefliyor. Jira Work Management aracının temel amacı ise bu takımların projelerini hem kolay hem de iletişim halinde tamamlamaları.

Gerekli durumlarda bu takımların Jira Work Management aracı üzerinden yazılım ekipleriyle iletişime geçebildiklerini de ekleyelim. Kısacası Jira Work Management ile birlikte Jira, tüm iş takımlarının kullanımına sunulmuş oldu. Jira Work Management aracı kullanımı kolay bir platform, yeni bir görünüm ve Jira üzerinden yazılım ekipleriyle erişim olmak üzere 3 ana özelliğe sahip.

Jira Work Management aracı içinde proje yönetim süreçlerini kolaylaştıracak pek çok özellik de bulunuyor. Bu özellikler arasında ise listeler, takvim, zaman çizelgesi oluşturma, formlar ve proje süreç illerinin hangi aşamada olduğunu detaylı olarak takip edebileceğiniz bir alan da yer alıyor.

Jira Work Management'ın ekiplerinin verilerini girmeleri ve bu veriler üzerinden değişiklikler yapabilmesi için çeşitli görünüm ve şablonlar sunduğunu da ekleyelim. Özellikle Jira Work Management içinde bulunan tablo alanının Atlassian'ın satın aldığı ve bir başka çözümü olan Trello'da yer alan tablo alanına oldukça benzediğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.