Anker Nebula Cosmos Projeksiyon incelemesi

Anker'in alt markalarından olan Nebula'nın Cosmos isimli projeksiyon cihazına yakından bakıyoruz.

Sinemaların kapalı olduğu bu dönemde evlerimizi sinema salonlarına dönüştürmemize olanak tanıyan projeksiyon cihazları, popülerliklerini her geçen gün artırıyor. Bu videomuzda ise Anker'in alt markalarından olan Nebula'nın Cosmos isimli projeksiyon cihazına yakından bakacağız.

Başarılı teknik özellikler ve yüksek bir fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Nebula Cosmos, 2 kg'lık bir ağırlığa sahip. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Cosmos, arka kısmında 2 HDMI, 2 USB-A ve Optical girişe sahip. Ekran boyutu olarak yeterli alan olduğunda 120 inç büyüklüğüne kadar destek veren Nebula Cosmos, 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde görüntü sunuyor.

900 ANSI lumen parlaklık ve HDR10 da sunan Anker Nebula Cosmos, 30 bin saatlik LED ömrüne sahip. 3 saniyede Autofocus ve otomatik Keystone Correction gibi özellikler de sunan Nebula Cosmos'un en önemli özelliği ise Chromecast desteği ile birlikte gelmesi.

Gücünü 4 çekirdekli A55 işlemcisinden alan Anker Nebula Cosmos, 2 GB RAM ve 8 GB dahili depolama sunuyor. Android TV 9.0 işletim sistemine sahip olan Nebula Cosmos, Chromecast ve Android TV destekleri sayesinde oldukça başarılı bir deneyim sunuyor.

2 tane 10W gücünde hoparlöre sahip olan Nebula Cosmos, Dolby Digital Plus desteğine de sahip. Aynı zamanda Nebula Cosmos'un sadece kablosuz hoparlör olarak kullanılabilen bir moda sahip olduğunu da paylaşalım. Son olarak gelelim ürünün fiyatına. Anker Nebula Cosmos modeli ülkemizde 12 - 13 bin TL fiyat etiketleri ile satılıyor. Ayrıca Cosmos ailesinde 4K destekli Cosmos Max isimli 18 bin TL'lik bir model daha olduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.