Kişiselleştirmenin "kişiye özel" olması konusunda beklenti devam ediyor

Kişisel teklif, kişiye özel içerik gibi konuları duymaktayız ancak bu teklifler genel olarak demografi ve geçmiş alışverişlerin ötesine çok fazla gitmiyor. Müşteri beklentisinin ise yükselen bir trendde bu yönde olduğunu unutmamak gerekiyor.
Kişiselleştirmenin

Müşteri verilerinin güvenliği ile ilgili konuşmalar, veri toplama biçimleri değiştikçe daha da hareketleniyor. Bununla bağlı olarak da adtech ve martech gibi sektörler de daha farklı çözümler peşinde koşuyor. Veri toplama ve saklama konuları konuşulmaya devam ettikçe de buna bağlı sektörler ve müşterilerin bakışı da buna paralel farklılaşmaya devam ediyor. 

Özellikle geçen sene ile birlikte veri güvenliği konusunda atılan adımlar verilerin daha güvenli saklanmaya başladığını gösterse de büyük şirketler dahil olmak üzere çalınan veriler ve güvenlik açıkları ile ilgili de haber duymaya sıklıkla devam ediyoruz. Bu durum bir yandan artırılan önlemlerin olmasına karşılık verilerin nasıl çalındığına dair soruları beraberinde getirmekte bir yandan da hangi verilerin nereye verilmesi konusundaki sorunların devam ettiğini göstermekte. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.