Otonom araçlar hızlı teslimat sağlayarak memnuniyette birçok noktada fark yaratabilir

Otonom araç sektörünün önümüzdeki birkaç sene içinde değerinin artması bekleniyor. Hızlı teslimat sağlayan bu girişimlerin depo yönetimi ve müşteri memnuniyeti açısından da öneminin büyük olduğu söylenmekte.
Otonom araçlar hızlı teslimat sağlayarak memnuniyette birçok noktada fark yaratabilir

Otomasyon salgından önce de birçok şirket ve sektörün önceliklerinden biriydi. 2020'den beri yaşanan tüm olaylar göz önünde bulundurulduğunda da mevcut pratiklerin ilerletilmesi ile birlikte yeni inisiyatifler arasında daha çok yer almaya başlayan otomasyon ile gündelik işlerin yürümesinde sağlanacak kolaylıklara ek olarak risk belirleme ve farklı krizlere dayanıklı olma gibi konular da öne çıkmaya başladı. 

Google'ın geçen sene lansmanını yaptığı AppSheet Automation ile Automation Anywhere isimli RPA girişiminin iş birliği de finans, tedarik zinciri, sağlık, telekomünikasyon gibi sektörlere özel otomasyon çözümleri geliştirmesi son dönemde bu alandaki iş birliği ve çözümlere sadece bir örnek. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.