Turkcell Superonline’ın yeni genel müdürü Emre Erdem oldu

2007 yılından bu yana Turkcell grubunun çeşitli şirketlerinde müdürlük ve direktörlük pozisyonlarında yer alan Emre Erdem, Turkcell Superonline’ın genel müdürü oldu.
Turkcell Superonline’ın yeni genel müdürü Emre Erdem oldu

Turkcell’in bireysel, kurumsal, ulusal ve uluslararası operatör müşterilerine ses, veri ve görüntü alanında teknoloji çözümleri sunduğu şirketi olan Turkcell Superonline’a yeni bir genel müdür atandı. Edindiğimiz bilgilere göre telekomünikasyon alanında yaklaşık 20 senelik deneyimi sahip olan Emre Erdem, Turkcell Superonline'ın genel müdürü oldu.

Turkcell Superonline genel müdürü Emre Erdem

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olan Emre Erdem, Turkcell Superonline Genel Müdürü olarak atanmadan önce Uluslararası ve Toptan Satış Direktörü olarak Turkcell Grubu’nun ulusal ve uluslararası operatörler ile gerçekleştirdiği ses, data, uluslararası dolaşım ve dijital iş birlikteliklerinin ticari operasyonları ve müşteri yönetiminden sorumluydu.

Turkcell'e 2007 yılında katılan Erdem, grubun çeşitli şirketlerinde müdürlük ve direktörlük pozisyonlarında yer aldı. Emre Erdem'in Turkcell'den önce EY, Borusan Telekom ve Tellcom gibi şirketlerde görev yaptığını da ekleyelim.  Emre Erdem, Turkcell Superonline'ın genel müdürü olarak bireysel ve kurumsal müşterilerin sabit ses ve internet çözümlerinin yanı sıra uluslararası operatör birliklerinin yönetiminden de sorumlu olacak.

Turkcell tarafından paylaşılan bilgilere göre yüksek kalite ve hızda internet sağlayarak bireylerin yanı sıra kurumların da dijitalleşmesine katkı sağlayan Turkcell Superonline, Türkiye’nin bölgesel bir veri iletişim üssü olması için gerçekleştirmesi gereken altyapı atılımlarına da öncülük etmeye devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.