GAİN, aylık 21.90 TL'lik premium üyelik hizmetini yayına alıyor

Platform, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 7 Nisan’dan itibaren yeni özgün içeriklerin GAİN Premium ile 21.90 TL olarak ücretlendirileceğini açıkladı.
GAİN, aylık 21.90 TL'lik premium üyelik hizmetini yayına alıyor

Yeni nesil içerik platformu GAİN'den ilk olarak geçtiğimiz yılın sonunda sizlere bahsetmiştik. Kişiye özel yayın akışı sunan, yenilikçi, eğitici, eğlendirici kısa videoların olduğu yeni nesil bir içerik platformu olarak hayata geçirilen GAİN'de, diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışı mevcut.

Yayın akışını kişiselleştiren ve izleyicinin tercihlerine göre belirleyen platformda, sadece beğendiğiniz içeriklere göre akış sunulmuyor, aynı zamanda işe gidip gelme, yemeğe çıkma, mola gibi günlük rutinlerinize harcadığınız zamanı da ölçerek ona uygun alternatif içerikler sağlanıyor. GAİN'e özel olarak hazırlanan birçok özel içerik de bulunuyor.

Platform yayın hayatına başlarken ücretli olup olmayacağı, gelir modelinin ne olacağı gibi sorular merak konumuz olmuştu. Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar tarafından hayata geçirilen platformda, ayIık, yıllık ve çeşitli paket ödemelerle abonelik sistemi olacağı ve bu planlar tüketiciye göre gelişeceği bilgisi bizimle paylaşılmıştı.

GAİN Premium aylık 21.90 TL

Açıldığı günden bu yana ücretsiz olarak hizmet veren GAİN, şimdi ise daha fazla içeriğin yer alacağı "Premium Üyelik" modelini yayına alacağını açıkladı. Platform, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 7 Nisan’dan itibaren yeni özgün içeriklerin GAİN Premium ile 21.90 TL olarak ücretlendirileceğini açıkladı. Uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL olacağını da belirtelim.

GAİN'in yaptığı açıklamaya göre premium üyelikte Metot, Senkron, Years & Years, Corporate, One Captain, David Bowie Last Five Years, Zoey’s Extraordinary Playlist ve çok daha fazla içerik yer alacak. Henüz üyeliğin nasıl oluşturulacağına dair bir detay paylaşılmadı, ancak yarın hep birlikte bunun nasıl olacağını göreceğiz. 

Son olarak GAİN'in geçtiğimiz haftalarda, Apple TV ve Android TV üzerinden erişime açıldığını ve şirketin, bu yeni güncelleme öncesinde de iOS'a ekran bölme özelliğini de getirdiğini de hatırlatmış olalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.