SPONSORLU

AWS Community Day Turkey, 17 Nisan'da gerçekleşecek

AWS Community Day Turkey'de 12 uzman konuşmacıyla birlikte; Kod olarak Altyapı (IaC), Container, Serverless, IoT ve Analitik gibi çok geniş bir yelpazede konuşmacılar sunum ve demolarını gerçekleştirecek.
AWS Community Day Turkey, 17 Nisan'da gerçekleşecek

Bu sene ikincisi düzenlenen AWS Community Day Turkey'i sizlere duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! AWS Community Day, global olarak gerçekleştirilen ve yerel/global AWS topluluklarının yılda bir defa gerçekleştirdiği etkinliklerdir. Ülkemizde ise AWS Community Day resmi olarak "Cloud and Serverless Turkey" topluluğu tarafından düzenlenmektedir. Topluluk şimdiye kadar 100'ün üzerinde düzenlediği etkinlik ve eğitimlerle birlikte ilgili Cloud ve Serverless alanlarında ülkemizde ve hatta globalde alanında en önemli topluluklardan biridir.

Geçtiğimiz sene ilki düzenlenmiş olan AWS Community Day Turkey, birbirinden değerli ve alanında uzman 8 ayrı konuşmacısı, pandemi sebebiyle YouTube üzerinden yapılan canlı yayını ve devamındaki izlenme oranlarına göre 3 bin tekil izlenme sayısıyla oldukça geniş kitlelere ulaşmıştır. AWS Community odaklı; AWS Cloud, AWS üzerindeki Serverless teknolojiler ve çözümler, Computing, Storage ve daha birçok konu hakkında konuşmaların yer aldığı ilk etkinlik sonrası bu sene ikincisinin düzenlenmesi planlanmıştır. Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan bu etkinliğin yanı sıra, etkinlik için opsiyonel olarak yapılan satınalımlar sonucu toplanan 3000 TL ile TEV'e bağış yapılmıştır. Cloud and Serverless Turkey topluluğunun, bu ve bunun gibi birçok sosyal sorumluluk alanlarında çalışmalara gönüllü olduğu belirtmek isteriz. 

Geçtiğimiz yılı merak edenler buradan izleyebilirler:

17 Nisan'da gerçekleşecek

17 Nisan Cumartesi günü ikincisi düzenlenecek olan AWS Community Day Turkey etkinliğine ise katılım beklentisi, geçen seneye oranla çok daha fazla. İlgili Cloud alanındaki şirketlerin bu etkinliğe sponsorlukları, Türkiye'deki geniş kitlelere sahip tüm toplulukların, etkinlik için medya sponsorluk desteklerini vermesi ve şimdiye kadar etkinliğe katılacağını belirten kişi oranlarından öngördüğümüz katılım çok daha fazla olacağı yönünde.

Katılımcılara hediyeler

Bu sene yine birbirinden değerli 12 uzman konuşmacısıyla birlikte; Kod olarak Altyapı (IaC), Container, Serverless, IoT ve Analitik gibi çok geniş bir yelpazede konuşmacılarımız sunum ve demolarını gerçekleştiriyor olacaklar. Etkinlik boyunca birbirinden değerli hediyeler de katılımcılara dağıtılıyor olacak. 3 kişiye 500$; toplamda 1500$ AWS kredisi, Community Day özel tshirt'ü ve sürpriz AWS kredileriyle birlikte 17 Nisan Cumartesi günü görüşmek üzere!

AWS Community Day Turkey resmi websitesi üzerinden daha fazla bilgiye ulaşıp, ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden etkinlikle ilgili son dakika gelişmeleri takip edebilirsiniz:

Resmi websitesi: https://aws.cloudturkey.io/

AWS Community Day Global'deki etkinlik duyurusu: https://aws.amazon.com/tr/events/community-day/

Twitter adresi: serverlesstr

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.