Londra'da ofis açan Reengen, "Faradai" markası ile yurt dışında hizmet verecek

Enerji sektörünü nesnelerin interneti ve yapay zeka teknolojileri ile dijitalleştirmeyi hedefleyen Reengen, yurt dışında yoluna "Faradai" ismi ile birlikte devam edecek.
Londra'da ofis açan Reengen,

Bulut tabanlı enerji yönetim platformu olarak karşımıza çıkan Reengen'i ilk olarak 2015 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. 2019 yılının Eylül ayında ikinci tur yatırımını da alan Reengen, gerçekleştirdiği bir canlı yayın ile yurt dışındaki yolculuğuna yeni bir marka ile devam edeceğini duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre enerji sektörünü nesnelerin interneti ve yapay zeka teknolojileri ile dijitalleştirmeyi hedefleyen Reengen, yurt dışında yoluna "Faradai" ismi ile birlikte devam edecek. Canlı yayın ile duyurulan bir diğer önemli bilgi ise şirketin yurt dışı planları ile ilgili oldu. 

Edindiğimiz bilgilere göre Reengen, yurt dışındaki operasyonlarının tümünü globaldeki yeni markası olan Faradai ile İngiltere ofisine taşıdı. Halihazırda EMEA bölgesinde 100’den fazla kurumsal müşteriye sahip olan Reengen, edindiğimiz bilgilere göre İngiltere’de birçok kurumsal firmayla çalışmalarını da başlattı.

Reengen'in 2021 yılının ilk çeyreğinde Fas, Rusya, Azerbaycan, Ekvador, Peru ve Kolombiya’yı hizmet vermeye başladığını da ekleyelim. Londra ofisi ve yurt dışı stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulunan Reengen - Faradai kurucu ortağı ve CEO'su Şahin Çağlayan, globalde lider olabilmek için hızlı aksiyon alabilmenin gerektiğini ve bu sebepten Londra merkezli yeni markaları olan Faradai'nin ortaya çıktığını paylaştı.

Reengen ile Faradai’ın hizmetleri hemen hemen aynı olsa da sektör ihtiyaçlarının farklı olduğunu ve bu nedenle ürünlerinin biraz daha bölgeye göre optimize ederek aynı hizmet kalitesi ile sunmayı hedeflediklerini dile getiren Çağlayan, İngiltere dışında Batı Avrupa, Latin Amerika ve Orta Doğu bölgelerinin de hedef pazarları arasında yer aldığını da paylaştı.

Son olarak 2013 yılında Şahin Çağlayan, Burak Sefer ve Utku Simitli tarafından kurulan Reengen’in müşterileri arasında Aygaz, Shell, İpragaz, İKEA, İBB, Heineken, Pepsico, Vodafone, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, TEB, QNB Finansbank, Odeabank, Derimod, Boyner, Koton, Mavi, Flo, Fiba Retail, Medical Park, Marks & Spencer, GAP, Yemeksepeti gibi önemli firmaların yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.