Apple Arcade, kataloğunu 30 yeni oyun ile zenginleştirecek

Genişleme paketiyle birlikte mobil oyun odaklı abonelik hizmetine toplamda 30 oyun daha eklenecek. Eklene yeni 30 oyun ile birlikte ise servisin içindeki toplam oyun sayısı 180'e ulaşacak
Apple Arcade, kataloğunu 30 yeni oyun ile zenginleştirecek

Apple'ın mobil oyun odaklı abonelik hizmeti olan Apple Arcade, ilk olarak 2019 yılının Mart ayında karşımıza çıkmıştı.  Apple tarafından edindiğimiz bilgilere göre orijinal Apple Arcade oyunlarına, Eskimeyen Klasikler ve App Store Harikaları adlı iki yeni kategori daha ekleniyor.

Genişleme paketiyle birlikte mobil oyun odaklı abonelik hizmetine toplamda 30 oyun daha eklenecek. Eklene yeni 30 oyun ile birlikte ise servisin içindeki toplam oyun sayısı 180'e ulaşacak. Hatırlatmak gerekirse tek bir Apple Arcade aboneliği ile birlikte altı kişi platformun oyunlarına erişebiliyor.

Apple Arcade içinde yer alan oyunların hiçbir reklama veya uygulama içi satın alma seçeneğine sahip olmadan oynanabildiğini de ekleyelim. Apple Arcade aboneliği ile birlikte oyunlar iPhone, iPad, Mac ve Apple TV'lerde oynanabiliyor.

Aralarında “NBA 2K21 Arcade Edition” “Star Trek: Legends” ve “The Oregon Trail” gibi yapımların da yer aldığı yeni özel Orijinal Arcade oyunlarına ek olarak, servise Eskimeyen Klasikler ve App Store Harikaları adlı iki yeni oyun kategorisi de eklendi.

Edindiğimiz bilgilere göre Eskimeyen Klasikler kategorisinde “Good Sudoku by Zach Gage” “Chess - Play & Learn” ve “Backgammon” gibi klasikleşmiş oyunlar yer alacak. App Store Harikaları kategorisinde ise “Monument Valley”, “Threes!” “Mini Metro” ve “Fruit Ninja Classic” gibi mobil oyun dünyasının köklü yapımları yer alacak. Kullanıcılarına bir ay ücretsiz deneme süresi sunan Apple Arcade'in ülkemizde aylık 34,99 TL fiyat etiketine sahip olduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.