SPONSORLU

İnsan Analitiği (People Analytics) Uzmanlık Sertifika Programı

Son dönemlerde, oyunu bozan/değiştiren bir yaklaşım olarak gördüğümüz People Anlaytics (İnsan Analtiği) şirketlerin insan kaynaklarına dair elinde tuttuğu verileri kullanarak yöneticilerin daha etkili kararlar almasına yol göstermeye başlıyor.
İnsan Analitiği (People Analytics) Uzmanlık Sertifika Programı

Son dönemlerde, oyunu bozan/değiştiren bir yaklaşım olarak gördüğümüz People Anlaytics (İnsan Analitiği) şirketlerin insan kaynaklarına dair elinde tuttuğu verileri kullanarak yöneticilerin daha etkili kararlar almasına yol göstermeye başlıyor. İK Uzmanları, içgüdüsel, ön yargılı veya duygusal aramalar yapmaktansa çalışanlarından veya adaylarından toplanan güvenilir verilere dayanarak hareket etmeye başlıyorlar.

Bu sebeple People Analytics'in (İnsan Analitiği) geçmişi ve bugünü daha iyi anlamak, gelecekteki yetenekleri tanımalama, cezbetme ve elde tutma, eğilimleri tahmin etmek ve doğru yola devam etmek için etkin rol oynadığına tanık olmaya başlıyoruz. Data ve gelişmiş analitik sayesinde çalışanını iyi tanıyarak hedef belirleyen şirketler rakipleri karşısında tartışmasız bir şekilde başarı sağlıyor ve veriye dayalı olarak, stratejik hareket ediyorlar. Datalar ile somut verilere dayanarak alınan kararlar, titizliği ve performansı artırdığı gibi kurum içi önyargının azalmasında da önemli rol oynuyor.People Analytics (İnsan Analitiği ) Uzmanlık Sertifika Programı, çalışanlarınızın analizi ile ilgili projelerini yönetmeye başlamak için gereken becerileri, bilgileri ve uygulamalı deneyimi geliştirmenizi sağlar.

Bu eğitim sayesinde, sahip olduğunuz İK verilerini kullanmayı, verileri hayata geçirmeyi, yorumlamayı ve raporlamayı öğreneceksiniz.

Katılımcılarımız, veri ve data temeli stratejik karar alma yetkinliğine sahip olacaklar ve liderlerini gerçeğe dayalı somut veriler ile yönlendirebilecekler. Kuruluşunuzdaki veri analitiği ile iş değerini en iyi şekilde nasıl oluşturacağınızı belirlemek için ele alacağımız 4 modülde People Analytics’e giriş, insan kaynaklarında data analizi, stratejik – analitik insan kaynakları liderliği konularını derinlemesine ele alacak, eğitim modüllerine katılacak farklı konuklarımızdan en iyi uygulamaları dinleyecek, vaka incelemelerine göz atacak ve son olarak final projesi ile öğrendiklerinizi uygulama şansı elde ederek sertifika alımı için hak kazanacaksınız.

7-8-9-23 Haziran 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek sertifika programının detaylarına buradan ulaşabilir ve kolaylıkla kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.