DüğünBuketi.com, DüğünYardımcısı.com ve Çeyiz Listem'in sahibi KABİ Partners, 60 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

DüğünBuketi.com, DüğünYardımcısı.com ve Çeyiz Listem markalarının sahibi KABİ Partners, Atanova Ventures’ın liderlik ettiği ikinci yatırım turunda 60 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı. 
DüğünBuketi.com, DüğünYardımcısı.com ve Çeyiz Listem'in sahibi KABİ Partners, 60 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

DüğünBuketi.com, DüğünYardımcısı.com ve Çeyiz Listem markalarının sahibi KABİ Partners, Atanova Ventures’ın liderlik ettiği ikinci yatırım turunda 60 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

GirişimTürk, Sadık Ventures ve Funika Holding'in katıldığı yatırım turunda EGİAD Melekleri'nden Orkun Ürkmez ve Uygar Mesudiyeli ile beraber melek yatırımcı olarak İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ece Elbirlik Ürkmez, SAS Müşteri Danışmanlığı Ülke Direktörü Altan Atabarut, Analytica House'un kurucusu Kıvanç Ünal, Bynogame'in kurucusu Murat Kömürcü, Ceyber'in kurucusu Ergun Civelek, Burakhan Akçe, Ali Çelebioğlu, Alper Çalışal ve Ozan Karakaya da yer aldı.

Bilgehan Yılmaz tarafından 2016 yılında DüğünBuketi.com ile temelleri atılan KABİ Partners, düğün öncesi, sırası ve sonrasında duyulan tüm ihtiyaçlara yönelik veri odaklı pazarlama ürünleri geliştiriyor. Her ay 500 binden fazla çiftin düğün taleplerine karşılık verebilen KABİ Partners’ın arkasında 70 kişilik bir ekip çalışıyor. DüğünBuketi.com, çiftleri bulundukları bölgedeki düğün mekanları ve firmaları ile buluşturuyor. Firmalar ve çiftler arasında adeta köprü görevi gören DüğünBuketi.com, düğün öncesi ücretsiz online danışmanlık hizmeti ve kampanyaları ile en iyi hizmetin en kolay şekilde alınmasını hedefliyor.

KABİ Partners, İçerikBulutu.com bünyesinde bulunan DüğünYardımcısı.com’u 2019 yılında satın aldı. DüğünYardımcısı.com, KABİ Partners’ın daha çok çifte ulaşmasını sağladı. Çiftlerin düğün öncesi ihtiyaçlarının listesini hazırladığı ve Türkiye’nin en çok indirilen çeyiz uygulaması olan Çeyiz Listem uygulaması da 2020 yılında KABİ Partners ailesine dahil oldu. Çeyiz Listem ile çiftler bütçelerine göre alışveriş listesi hazırlayabiliyor, aradıkları ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabiliyor ve düğün mekanları hakkında tek tıkla bilgi alabiliyor.

Kullanıcıların düğün öncesi, sırası ve sonrasında aradığı her şeyi bulabildikleri YuvanıKur.com girişimi, çeyiz ve anne-bebek dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Çok yakında hizmete girmeye hazırlanan e-ticaret pazar yeri, çeyiz alışverişinden anne-bebek ürünlerine, kişisel bakımdan beyaz eşyaya, ev dekorasyondan aydınlatmaya kadar oldukça geniş bir yelpazede ürünler sunacak. YuvanıKur.com, Türkiye’nin ilk çeyiz ve anne-bebek pazar yeri olmaya hazırlanıyor.

Alınan yatırımla yapay zeka geliştirmelerine ve büyük datanın işlenmesi ile müşteri deneyimine odaklanıp çiftlerin her ihtiyaç anında kişiselleştirilmiş çözümler sunmayı amaçladıklarını dile getiren KABİ Partners’ın CEO’su Bilgehan Yılmaz, Türkiye'deki deneyimlerini globale taşımak istediklerini söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.