Yeni nesil web sitesi davranış analiz aracı: DeepMetrica

2020 yılında yapay zeka ile web analitiğini birleştiren, SaaS tabanlı bir inovasyon markası olma amacıyla geliştirilen DeepMetrica, 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.
Yeni nesil web sitesi davranış analiz aracı: DeepMetrica

Web siteleri için yeni nesil davranış analiz aracı olarak hizmet veren bir çözüm olarak karşımıza çıkan DeepMetrica, Yiğit Köse, Çağatay Güven, Alkan Süzen ve Prof. Dr. Şadi Evren Şeker tarafından kurulan MeasurAI girişiminin bir projesi olarak hayata geçti. 

2020 yılında yapay zeka ile web analitiğini birleştiren, SaaS tabanlı bir inovasyon markası olma amacıyla geliştirilen DeepMetrica, 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen DeepMetrica, kısa süre sonra lansman gerçekleştirecek.

DeepMetrica'nın canlıya alınana kadar sürecek olan “Arkadaşına Öner” kampanyası başladığını da belirtelim. Bu kampanyayla birlikte DeepMetrica'yı çevresine öneren kullanıcıların DeepMetrica kurucu üyeleri arasına katılarak ömür boyu bedava kullanım veya ömür boyu indirim gibi fırsatlardan yararlanabilecek. Dilerseniz kampanyaya buradan ulaşabilirsiniz. 

Yapay zeka entegrasyonu sayesinde web sitelerinin devamlı olarak gözlemlenmesine olanak tanıyan DeepMetrica, ziyaretçilerinizin davranışlarını ısı haritaları, başarı hunileri (success funnel) ve video kayıtlarıyla anlamlandırmanızı sağlıyor.

DeepMetrica'nın tüm bunlara ek olarak, sayfanıza özel yapay zeka yorumları sağladığını ve böylece ziyaret verilerini izlemek zorunda bırakmadan zamandan ve efordan tasarruf ederek aksiyon almanızı kolaylaştırdığını da belirtelim. Yurt dışında Hotjar, Crazy Egg ve Smartlook gibi rakiplere sahip olan DeepMetrica, rakiplerinin sunduğu özelliklere ek olarak yapay zeka ile entegre yeni nesil bir web sitesi davranış analiz aracı olarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

2020 yılının 2.yarısında TÜBİTAK’ın 1501 kodlu programında desteğe layık görülen ilk 100 proje arasında da yer alan DeepMetrica, aylık veya yıllık üyelik bedelleri üzerinden gelir elde edecek. Global bir marka olma hedefi ile yola çıkan DeepMetrica, e-ticaretten haber sitelerine uzanan geniş bir yelpazede yerli ve global tüm web sitelerinde tercih edilen bir marka olmayı amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.