Yurt rezervasyonlarını dijital dünyaya taşıyan Eyurtlar, 1 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Edindiğimiz bilgilere göre Eyurtlar, Alesta Yatırım’dan 1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Alesta Yatırım’ın Eyurtlar'a ne kadar yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.
Yurt rezervasyonlarını dijital dünyaya taşıyan Eyurtlar, 1 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Üniversitede okuyan öğrencilerin yurt rezervasyonlarını online ortama taşımayı amaçlayan yerli girişim olarak karşımıza çıkan Eyurtlar, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre Eyurtlar, Alesta Yatırım’dan 1 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Alesta Yatırım’ın Eyurtlar'a ne kadar yatırım yaptığı ise paylaşılmadı.

Yurt rezervasyonlarını dijital dünyaya taşıyan Eyurtlar, üniversite öğrencilerine özel yurtlar hakkında detaylı bilgi vermesinin yanında, online yurt rezervasyonu yapma seçeneği ile de ön plana çıkıyor. Temelde yurtlar için bir pazar yeri olarak görev gören Eyurtlar, yapılacak olan her bir rezervasyon ödemesini güvenli havuzda garanti altına da alıyor.

İlk etapta sadece listeleme modeli ile hizmet veren Eyurtlar, geçtiğimiz Şubat ayı ile birlikte online yurt rezervasyon sistemini faaliyete geçirdi. Eyurtlar ekibin bizlere aktardığı bilgilere göre öğrenciler tarafından en çok merak edilen soru ise yurt odalarının fiyatları. Öğrencilerin aradıkları yurt odasını bulması ise oldukça kolay. Öğrenciler platforma üye olduktan sonra şehir, ilçe, yurt tipi ve üniversite seçerek yurtlar ile ilgili bilgilere ulaşabiliyorlar.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Eyurtlar kurucu ortağı ve CEO’su Samet Ulusoy, Türkiye’de bir ilk olarak öğrencilerin yurt rezervasyonu yapmasını online ortama taşıyan girişim oldukları için mutlu olduklarını paylaştı. Hem özel yurtların hem de öğrencilerin yurt rezervasyonu konusunda alışkanlıklarını tamamen değiştirmek istediklerini de belirten Ulusoy, aldıkları yatırımı büyümek ve daha çok öğrenciye ulaşmak için kullanacaklarını da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.