BRAND SPEAK

Türkiye’den globale açılacak Ozan SuperApp’te siz de yerinizi alın

Ozan SuperApp uygulaması içerisinde geliştirdiğiniz girişimlerinizi/ürünlerinizi milyonlarca kullanıcıyla buluşturmak ister misiniz? Türkiye’den globale açılacak Ozan SuperApp’in kapıları sizlere sonuna kadar açık.
Türkiye’den globale açılacak Ozan SuperApp’te siz de yerinizi alın

Ozan Elektronik Para olarak Türkiye’den dünyaya açılacak Ozan SuperApp ile kullanıcılarımızı hem kendi bünyemizde geliştirdiğimiz hem de alanında öncü iş ortaklarımızla birlikte hayata geçirdiğimiz gündelik hayata dokunan ürünler ve finansal servis uygulamalarıyla buluşturmayı hedefliyoruz. Dinamik bir fintech olarak yenilikçi yaklaşımımız ve teknolojimiz sayesinde, geleneksel finans çözümlerinin eksik veya yavaş kaldığı her alan ve noktada son kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmayı amaçlıyoruz.

Kullanıcılarımızın Ozan SuperApp uygulaması içinde uçtan uca tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve yönetebileceği bir dünya inşa etmeyi hedefliyoruz. Birincil amacımız çok net, finansal servisleri herkes için erişilebilir bir hale getirmek. Bu hedef doğrultusunda, kullanıcılarımızın dünyanın neresinde olursa olsun tüm finansal işlemlerini kolayca yönetebilir hale gelmelerini sağlamak istiyoruz. Bu gerçekten çok önemsediğimiz bir konu.

Öncelikli olarak İngiltere, ardından Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika, sonrasında ABD ve son fazda da Asya Ülkelerine açılmayı hedefliyoruz. Bu ülkelerdeki ve bölgelerdeki lisans ve altyapı çalışmalarımız (bu konuda yoğun bir şekilde çalışıyoruz) sektörde bizi oldukça farklılaştıracak.

Nedir bu SuperApp?

İnsanların günlük hayatında kullandığı birçok ürünü ve aldığı çeşitli hizmetleri tek bir uygulama üzerinden kullanıcılarına sunan mobil uygulamalara “SuperApp” diyoruz. Bir SuperApp ile kolayca ödeme yapabileceğiniz, kredi notunuzu öğrenebileceğiniz, hisse senedi alabileceğiniz ya da faturalarınızı ödeyebileceğiniz gibi, uygulamadan çıkmadan yemek siparişi verebilir, market alışverişinizi yapabilir, taksi çağırabilir, arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, bir sonraki seyahatinizin uçak biletini alabilir, seyahat sigortanızı yaptırabilir ve otel rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik tüm bu ihtiyaçlarınız için uygulama içerisinden mikro kredi dahi kullanabilirsiniz.

Dünyadaki örnekleri incelediğimizde 450 milyonu aşan kullanıcı sayısı ile Paytm, Hindistan merkezli bir fintech ve aynı zamanda dünyanın en çok kullanıcıya sahip SuperApp’lerinden biri. Dünyada 1 milyarı aşan kullanıcısı olan Çin merkezli Alipay ve Wechat uygulamaları, her ne kadar Paytm’in 2 katından fazla bir kullanıcıya sahip olsalar da, Paytm’in sunduğu hizmetlerin yanına dahi yaklaşamıyorlar. Paytm, kullanıcılarına, restorandan modaya, perakendeden sinemaya, gıda alışverişinden seyahate kadar hayatın birçok alanında kolaylık sağlıyor. Üstelik bunları sadece kullanıcıları ile buluşturmanın ötesinde, kullanıcılarının davranışına ve harcama alışkanlıklarına göre sunmayı başarabiliyorlar.

Ozan SuperApp olarak neyi hedefliyoruz?

1.7 milyar bankasız dünyada Ozan SuperApp, mevcut ya da potansiyel kullanıcılarına “bir bankayla/fintech’le çalışmadan hiçbir işini halledemezsin” demek ve bunu tekrarlamak yerine, Ozan SuperApp’e girmeleri için güçlü sebepler sunmayı planlıyor.

Dünyanın her yerinde kullanılabilen ön ödemeli kartların yanında; güçlü iş birliklerimiz sayesinde, karekod ile ödeme, uluslararası fatura ödeme, oyun ve eğlence paketlerine erişim, yeni nesil yatırımlara erişim, sigorta, mikro kredi ve farklı seçeneklerle ödeme alma hizmeti, Ozan SuperApp’in kullanıcılarına sunmayı planladığı özellikler arasında yer alıyor.

Tüm bu özelliklerin tek bir uygulamada, Ozan SuperApp’te bulunması gerçekten kulağa harika geliyor; ancak bu noktada kullanıcılar için çok önemli bir konu var ki, o da bu hizmetlerin son derece sade ve kolay bir arayüzle sunulması. Türkiye ve dünyada birçok uygulama, kullanıcılarına çok güçlü özellikler sunsa da kullanım güçlüğünden dolayı yüzbinlerce kullanıcı kaybediyor. Bu nedenle Ozan SuperApp olarak kullanıcı deneyimine verdiğimiz önemin altını tekrar çizmemizde fayda var.

Bu kadar hizmetin tek bir uygulamada sunuluyor olması, haliyle güçlü bir teknolojiyi ve üst düzey güvenliği beraberinde getiriyor. Ozan SuperApp Ekibi olarak teknoloji ve güvenlik alanında da dünyanın en iyileriyle çalışıyoruz.

Birlikte neler yapabiliriz?

Ömer Suner - CEO, Ozan SuperApp

Tüm teknolojisini Türkiye’de geliştirdiğimiz ve kısa süre içerisinde uluslararası lisans altyapımız ile global bir oyuncu haline getireceğimiz Ozan SuperApp’i, merkezimize aldığımız iş birliği kültürü ile güçlendirmek istiyoruz. Finans ve gündelik hayata dokunan tüm ürün veya servislerinizi Ozan SuperApp’in içerisinde dünyada milyonlarca kullanıcıya beraber ulaştırabiliriz.

Türkiye’de girişimcilik eko-sistemini tüm gücümüzle desteklemek istiyoruz. Siz de Ozan SuperApp uygulaması içerisinde geliştirdiğiniz girişimlerinizi/ürünlerinizi milyonlarca kullanıcıyla buluşturmak istiyorsanız bizlere tüm iletişim kanallarımızdan dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi belirtmek istiyoruz.

Türkiye’den globale açılacak Ozan SuperApp’in kapıları sizlere sonuna kadar açık.

Ömer Suner - CEO, Ozan SuperApp

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.