RTB House, Polonya merkezli WhitePress'i satın aldı

Yapılan anlaşma ile birlikte WhitePress’in tüm hisseleri RTB House'a geçti. Anlaşmanın finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
RTB House, Polonya merkezli WhitePress'i satın aldı

Pazarlama teknolojileri alanında çeşitli çözümler sunan RTB House'tan sizlere geçtiğimiz dönemlerde bahsetmiştik. RTB House'tan edindiğimiz bilgilere göre şirket, içerik pazarlama platformu WhitePress'i satın aldı. Yapılan anlaşma ile birlikte WhitePress’in tüm hisseleri RTB House'a geçti. Anlaşmanın finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim.

Reklam ajanslarına ve kurumsal müşterilere internet üzerinden içerik oluşturmanın ve yayımlamanın yanı sıra pazarlama kampanyalarının sonuçlarını izleme konusunda da destek veren bir çözüm sunan WhitePress, yayımlama sürecinin daha kolay, daha hızlı ve daha uygun maliyetli olmasını sağlıyor. 2013 yılında Polonya'da kurulan WhitePress, 12 ülkeden 21 binden fazla yayıncı ile çalıştığını ve 14 dilde yayın yaptığını da ekleyelim.

RTB House söz konusu satın alma ile birlikte pazarlama teknolojilerine yönelik genel ürün portföyünün genişlemesini hedefliyor. Edindiğimiz bilgilere göre WhitePress, RTB House tarafından satın alınması ile birlikte yabancı pazarlara açılma planlarına hız verecek.

WhitePress’in potansiyelinin ne kadar büyük olduğunun farkında olduklarını dile getiren RTB House kurucusu ve CEO’su Robert Dyczkowski, söz konusu satın almanın her iki şirketin de pazardaki konumunu güçlendirdiğini ve başarılı olmaları için büyük bir fırsat sunduğunu da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.