SPONSORLU

Başarılı bir dating uygulamasının sırlarını Adjust'ın en son rehberiyle öğrenin

2020'de dünya çapında 270 milyondan fazla yetişkin, dating uygulamalarını kullandı ve bu sayı beş yıl öncesine kıyasla neredeyse iki katı. dating uygulamaları ve internette yeni insanlarla tanışmak, sosyal bir tabu olmaktan çıktı ve artık normal karşılanıyor.
Başarılı bir dating uygulamasının sırlarını Adjust'ın en son rehberiyle öğrenin

Bu da, 2024 yılına kadar 8.4 milyar dolarlık bir değere ulaşacağı tahmin edilen bu sektörün büyümesine katkıda bulunuyor. dating uygulaması sektörü oldukça kalabalık bir sektör ve bu sektörde başarıya ulaşmak zor olabilir. İşin püf noktalarını iyi okuyabilen markaları çok büyük getiriler bekliyor, ama dating uygulaması stratejinizi doğru oluşturmak kolay değil.

Başarı yolunda size yardımcı olmak için Adjust, dating uygulamalarınızı benzersiz, eğlenceli ve kullanıcılarınızın ihtiyaçlarına cevap veren bir uygulamaya dönüştürmeniz için yapmanız gerekenleri içeren ​Dating Uygulamaları Pazarlama Rehberi 2021'i ​sizlere sunuyor. Rehberde, kullanıcılarınızla etkileşime geçmek için en iyi yöntemlerden, onları sahte hesaplardan korumak için almanız gereken önlemlerden, hızla büyüyen bu sektörü daha iyi anlayabilmeniz için gereken verilere kadar her şeyi bulabilirsiniz.

Dating Uygulamaları Pazarlama Rehberi 2021'i indirin

Rehberde vurgulanan önemli noktalardan biri, markanızla kullanıcılarınız arasındaki ilişkiyi sağlam temellere oturtmak ve bunu en iyi şekilde sürdürebilmek, onlara istediklerini verebilmek ve bunu en kolay ve sorunsuz şekilde yapabilmek. Bu, kullanıcıların karışımını doğru yapmak için kullanıcı kazanımını nasıl dengelemeniz gerektiğinden, onların uygulamanızda kalmasını sağlamak için yürütebileceğiniz yeniden etkileşim kampanyalarına kadar her şeyi kapsıyor. Ancak her şey, uygulamanızı tanıtmakla başlar.

dating uygulaması sektörü, rekabetin oldukça sert olduğu bir sektördür. Bu yüzden iyi bir ilk izlenim bırakmak ve kullanıcıların bir dating uygulaması aradığında sizin uygulamanızı görmeleri, başarı için önemli bir faktördür. App Store Optimizasyonu (ASO), bu süreçte önemli bir role sahiptir. ASO uygularken odaklanmanız gereken beş önemli noktayı aşağıda sıraladık:

  • Uygulamanızın adına anahtar kelimeleri ekleyin (dating ve niş'iniz).
  • Uygulamanızın açıklamasına anahtar kelimeleri dahil edin.
  • En iyi sonuçlar için içeriğinizi yerelleştirin.
  • Daha fazla kullanıcıya ulaşmak için birincil ve ikincil uygulama kategorilerini kullanın.
  • Organik kurulumları çekmek için ekran görüntüleri ve diğer açıklayıcı görselleri ekleyin

Her ilişkide olduğu gibi, kullanıcılarınıza kulak vermek, uygulamanızı nasıl kullandıklarını anlamak ve bulgularınızdan dersler çıkarmak önemlidir. Mikro anlar, kullanıcılarınızı yolculukları içindeki önemli anlarda yakalayabileceğiniz noktalardır. Bu anlar, o anda ihtiyaç duyduğumuz veya istediğimiz şeyler için genellikle bir akıllı telefona yöneldiğimiz anlardır. Bu anların uygulamanızda nasıl bir yerde olduğunu belirlemeye çalışın. Uygulamanızdaki eylemlerle nasıl örtüşüyorlar? Örneğin, bir kullanıcının potansiyel bir eşleşmeye ilk kez ne zaman mesaj

gönderdiğini takip edebilirsiniz. İlk 24 saat içinde başarıyla mesaj gönderen kullanıcılar uygulamanızda daha uzun süre mi kalıyor? Bu tür bilgilerle, değerli olma olasılığı yüksek kullanıcıları belirleyebilir ve yavaş ilerleyen kullanıcılarınızı teşvik ederek uygulamanızı daha çok kullanmalarını isteyebilirsiniz.

Sektör liderlerinin görüşleriyle birlikte kullanıcılarınızın ilgisini korurken dating uygulamalarından en iyi şekilde yaralanmalarını nasıl sağlayabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için, ​Adjust'ın dating Uygulamaları Pazarlama Rehberi 2021'i​ indirin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.