Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 incelemesi

Kısa zaman önce ülkemize resmen giriş yapan Amazfit'in Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 modellerini inceliyoruz.

Ürettiği akıllı saat modelleri ile tanınan Çin merkezli Amazfit, geçtiğimiz haftalarda resmen Türkiye pazarına giriş yaptı. Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 modelleri ile ülkemize giriş yapan Amazfit’in akıllı saatlerini inceleme fırsatı bulduk. 

Amazfit GTS 2 ve Amazfit GTR 2 teknik özellikleri

Öncelikle hem Amazfit GTS 2 hem de Amazfit GTR 2 modellerinin benzer fiyat etiketlerine sahip olduğunu belirtelim. Gri, altın ve siyah olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip olan Amazfit GTS 2, 9,7 mm kalınlığında ve 24,7 gram ağırlığında.

eAlüminyum bir çerçeveye sahip olan Amazfit GTS 2 modelinin arkası ise plastik. Sağ tarafında tek bir tuş bulunduran Amazfit GTS 2, değiştirilebilir 20 mm’lik kayışlara sahip. Suya karşı dayanıklı da olan Amazfit GTS 2, 1,65 inçlik Amoled bir ekran ile geliyor.

Bu ekranın çözünürlüğü ise 348 x 442 piksel. Sadece siyah rengine sahip olan Amazfit GTR 2 ise 10,7 mm kalınlığında ve 39 gram ağırlığında. Paslanmaz çelik bir çerçeveye sahip olan Amazfit GTR 2’nin alt kısmı tıpkı GTS 2 modelinde de olduğu gibi plastik.

Sağ tarafında iki tuşa sahip olan Amazfit GTR 2, değiştirilebilir 22 mm’lik kayışlar kullanıyor. 1,39 inçlik Amoled ekran ile gelen Amazfit GTR 2, 454 x 454 piksel çözünürlüğünde. Her iki saatte de uyku ve aktivite takibi, kalp atış hızı ölçümü, stres ve SPO2 kandaki oksijen miktarı ölçümü, hoparlör, mikrofon ve doğrudan müzik yükleme gibi özellikler bulunuyor.,

Saatlerin ZEPP uygulaması üzerinden kontrol edilebildiğini ve uygulamada yer alan mağaza kısmından yeni saat yüzlerinin eklenebildiğini de paylaşalım.

Yine bu uygulama üzerinden sağlık ve uyku kalitesi ile ilgili verilerinizi de takip edebilirsiniz. Amazfit GTS 2 modeli 3 ila 7 günlük bir batarya ömrü sunarken Amazfit GTR 2 modeli ise 6 ila 14 gün batarya ömrü sunuyor. Son olarak modellerin fiyatlarına gelecek olursak Amazfit GTS 2 modeli 1599 TL, Amazfit GTR 2 modeli ise 1699 TL fiyat etiketi ile ülkemizde satılıyor.,

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.