Siber güvenlik çözümleri sunan May Siber Teknoloji, 200'den fazla kurumsal müşteriye ürün ve hizmet sağlıyor

2018 yılının başında Mehmet Ali Yalçındağ’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmesi ile birlikte uluslararası yazılım markası olma hedefiyle yoluna devam eden May Siber Teknoloji, şu an için yaklaşık 100 kişilik bir ekip ile yönetiliyor.
Siber güvenlik çözümleri sunan May Siber Teknoloji, 200'den fazla kurumsal müşteriye ürün ve hizmet sağlıyor

2018 yılının başında Mehmet Ali Yalçındağ’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmesi ile birlikte uluslararası yazılım markası olma hedefiyle yoluna devam eden May Siber Teknoloji, 2005 yılında kuruldu. İstanbul, Ankara ve Malezya'da ofislere sahip olan May Siber Teknoloji, şu an için yaklaşık 100 kişilik bir ekip ile yönetiliyor.

Siber tehlikeleri hızla tespit edip etkisiz hale getirerek riski minimuma indirme hedefi ile çalışmalarını sürdüren May Siber Teknoloji'nin ürünleri arasında NAC çözümü olan ScopNET, tehdit zekası dahil olmak üzere bilgi olayı ve akış etkinliklerini toplamak, denetlemek, raporlamak için eksiksiz bir SIEM çözümü olan ScopVISION ve kurumların güvenlik operasyon merkezini etkin yönetebilmesini sağlayan ScopSOC yer alıyor. 

Windows işletim sistemine sahip herhangi bir fiziksel sunucu ya da sanal sunucu üzerinde de çalışabilen ScopNET çözümü, markadan bağımsız olarak tüm ağ cihazlarına uyumluluk sağlıyor. ScopNET hizmeti Cluster ve felaket senaryolarına uygun mimari yapısı sayesinde uzak noktalarda bağlantı kesildiği anlarda ağı korumaya devam etme gibi özelliklere de sahip.

ScopSOC ve ScopVision hizmetleri ise tehdit istihbarat verileri ile zenginleştirilmiş gerçek zamanlı ve geçmişe dönük korelasyon özelliği ile anlık tehdit analizleri yapılabiliyor. Kurum cihazlarında periyodik ve anlık zafiyet taramaları ve bu taramalar sonrasında ortaya çıkan zafiyetlerin çözüm önerileri ise kurumlara özel ve hazır dashboardlar ile anlık olarak aktarılıyor.

Şirket tarafından edindiğimiz bilgilere göre 200'den fazla kurumsal müşteriye ürün ve hizmet sağlayan May Siber Teknoloji, aynı zamanda 500 binden fazla lisans satışı ile pazardaki payını artırarak yoluna devam ediyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan May Siber Teknoloji'nin gelecek planları arasında ise Ar-Ge çalışmaları ile birlikte büyümeye devam etmek yer alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.