Vodafone, dijital sigorta servisini duyurdu

Vodafone, müşterilerine dijital ortamda sigorta teklifleri sunmak amacıyla Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.’yi kurdu.
Vodafone, dijital sigorta servisini duyurdu

Geçtiğimiz aylarda Türkiye İş Bankası iş birliği ile hayata geçirdiği Dijital Tarım Çözümü ve istegelsin partnerliği ile kullanıma sunduğu Süpermarket Yanımda ile karşımıza çıkan Vodafone, müşterilerine dijital ortamda sigorta teklifleri sunmak amacıyla Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.’yi kurduğunu duyurdu.

Kurulan yeni şirket ile birlikte hizmet verdiği alanlara sigortayı da ekleyen Vodafone, müşterilerine dijital ortamda ayrıcalıklı sigorta teklifleri sunmayı hedefliyor. Vodafone tarafından paylaşılan bilgilere göre “Güvencem Yanımda” anlayışıyla hayata geçirilen Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri aracılığıyla sigorta alan Vodafone müşterileri, 1 hafta geçerli 5 GB mobil internet paketi de kazanacak.

Vodafone tarafından sunulacak olan sigorta hizmetlerine Vodafone Yanımda uygulamasından veya Vodafone Çağrı Merkezi’nden ulaşılabileceğini de ekleyelim.

Geleceğin dijital servislerde olduğunu belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, Vodafone Türkiye olarak, her şeyin hızla dijitalleştiği dünyamızda doğrudan müşteri ihtiyaçlarına yanıt veren ve müşterilerinin hayatını kolaylaştıran çözümler sunmaya odaklandıklarını dile getirdi.

Sadece iletişim hizmetleri sunmanın ötesine geçtiklerini ve dijitalleşmenin gücünü kullanarak dijital pazar yeri, finans ve sigorta hizmetleri sağlayıcısı olma yönünde adımlar attıklarını da paylaşan Ergun, teknoloji üretimindeki avantajlarıyla müşterilerinin ihtiyaç duyduğu güvencelere uçtan uca bir dijital deneyimle erişebilmesi için sigorta sektörüne de adım attıklarını ve abonelerine ayrıcalıklı sigorta teklifleri sunmak amacıyla Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.’yi kurduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.