GFN powered by GAME+ servisini deneyimledik - Aylık 74,9 TL'yi hak ediyor mu?

Online oyun servisi olarak karşımıza çıkan GFN powered by GAME+ servisini deneyimleme fırsatı yakaladık.

Turkcell ve NVIDIA'nın iş birliği ile ortaya çıkan GFN powered by GAME+ servisinin fiyatı ve çıkış tarihi belli olduğunu geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Online oyun servisi olarak karşımıza çıkan GFN powered by GAME+ servisini deneyimleme fırsatı yakaladık.

GFN powered by GAME+ servisi ile ilgili deneyimlerimizi ve servisin tüm detaylarını videomuzda bulabilirsiniz. 15 Mart tarihinde kısıtlı sayıda kullanıcı için aktif olarak sunulacak olan GFN powered by GAME+ servisi, Basic, Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere 3 farklı paket seçeneğine sahip.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulacak olan Basic Paket, 1 saat boyunca platform üzerinden oyun oynamanıza olanak sağlıyor. Basic paketinde RTX seçeneği kapalı olduğunu ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet vereceğini de ekleyelim. Eğer sunucular dolu ise kullanıcıların sıra beklemesi de gerekiyor.

Aylık 74,9 TL fiyat etiketine sahip olan Premium seçeneği ise kullanıcılara öncelikli sınırsız oynama hakkı ve RTX desteği de sunuyor. Lansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ise Premium paket seçeneğini 3 aylığına 149,7 TL'ye satın almanızı sağlıyor. 3. ayın sonunda ise aylık 74,9 TL fiyatlandırma üzerinden Premium paketi kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.