E-ticaret firmaları için teslimat çözümleri sunan Deliverr, 170 milyon dolar yatırım aldı

Müşterilerinin sattıkları ürünleri 2 gün içinde teslim etmelerini sağlayan Deliverr, D serisi yatırım turunda 170 milyon dolar yatırım aldı.
E-ticaret firmaları için teslimat çözümleri sunan Deliverr, 170 milyon dolar yatırım aldı

E-ticaret firmaları ve pazar yerleri için nakliye servisi sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Deliverr, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Müşterilerinin sattıkları ürünleri 2 gün içinde teslim etmelerini sağlayan Deliverr, D serisi yatırım turunda 170 milyon dolar yatırım aldı.

Paylaşılan bilgilere göre 170 milyon dolarlık D serisi yatırım turu Coatue liderliğinde gerçekleşti. Coatue haricinde yatırım turuna Brookfield Technology Partners, Activant Capital, 8VC ve GLP de katıldı. Alınan 170 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Deliverr'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 240 milyon dolara ulaştığını da paylaşalım.

Harish Abbott ve Michael Krakaris tarafından 2017 yılında San Francisco'da kurulan Deliverr, e-ticaret firmalarının nakliye kısmı için bir yazılım çözümü sunuyor. Deliverr'ın sağladığı yazılım ürünlerin ihtiyaç duyulan yerlerde bulunan depolara nasıl ulaştırılacağını ve teslim edileceğini belirlemek için kullanılıyor.

Deliverr'ın çözümü en hızlı ve en ucuz teslimat seçeneğini bulurken aynı zamanda ürünlerin 2 gün içinde teslim edileceğini de garanti ediyor. Temelde teknoloji destekli bir nakliye şirketi gibi çalışan Deliverr'ın kendi depolarına sahip olmadığını ve farklı noktalarda depolar kiralayarak ürünleri teslim ettiğini de ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre Deliverr'ın şu an için ABD'nin 17 eyaletinde 52 deposu bulunuyor.

Pandemi ile birlikte büyüyen şirketlerden biri olan Deliverr, şu an için 150 kişilik bir ekibe sahip. Şu an müşterilerine sadece 2 gün içinde teslimat seçeneğini sunan Deliverr, ertesi gün teslimat özelliğini ise yakın zamanda kullanıma sunmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.