Cihaz yönetimi platformu geliştiren siber güvenlik girişimi Axonius, 100 milyon dolar yatırım aldı

Uçtan uca cihaz yönetimi platformu geliştiren siber güvenlik girişimi Axonius, Stripes liderliğindeki D Serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı.
Cihaz yönetimi platformu geliştiren siber güvenlik girişimi Axonius, 100 milyon dolar yatırım aldı

Uçtan uca cihaz yönetimi platformu geliştiren siber güvenlik girişimi Axonius, Stripes liderliğindeki D Serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Tura Lightspeed Venture Partners, OpenView, Bessemer Venture Partners, YL Ventures, Vertex ve WTI da katıldı. Axonius, aldığı yatırımı global olarak büyümeyi ölçeklendirmek ve pazar talebini karşılamak için platformunu genişletmek amacıyla kullanacağını söylüyor.

Axonius'un aracısız çözümü, güvenlik politikalarını otomatik olarak doğrulayıp uygulayarak varlık yönetimini kolaylaştırıyor ve kapsama boşluklarını ön plana çıkarıyor. Cihazlar ister yönetiliyor ister yönetilmiyor olsun, bulut ve şirket içi ortamları kapsayan bir varlık envanteri oluşturmak için mevcut yazılım ve ağ donanımı ile bağlantı kuruyor. 

Axonius, varlıkların güvenlik politikalarıyla nasıl ilişkili olduğunu göstermeye yardımcı olan tek seferlik ve sürekli sorguları destekliyor; yazılım yüklemeleri ve cihaz taramaları gibi uygulama yanıtlarını başlatan kuralların programlanmasını sağlayan tetikleme işlevini bir araya getiriyor. Siber güvenlik yetenekleri, üçüncü taraf uygulamalar ve hizmetler için destekle daha da güçlendiriliyor. Axonius, Active Directory ve Amazon gibi bulut örnekleri dahil olmak üzere 200'den fazla platformun yanı sıra uç nokta koruma araçları, NAC çözümleri, mobil cihaz yönetimi, VA tarayıcıları ve daha fazlasını entegre ediyor.

Şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen Cloud Asset Compliance hizmeti, bulut iş yükünün, yapılandırma ayrıntılarının ve hesapların endüstri güvenlik kriterlerine nasıl uygun olduğunu otomatik olarak belirlemek için Amazon Web Services, Microsoft Azure ve Google Cloud gibi bilindik bulut sağlayıcılarından alınan verilerden yararlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.