Ticari ofis alanı planlama girişimi Saltmine, 20 milyon dolar yatırım aldı

Ticari ofis alanı planlama girişimi Saltmine bugün 20 milyon dolar yatırım aldığını ve emlak firması JLL ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.
Ticari ofis alanı planlama girişimi Saltmine, 20 milyon dolar yatırım aldı

Ticari ofis alanı planlama girişimi Saltmine bugün 20 milyon dolar yatırım aldığını ve emlak firması JLL ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Yatırım turuna Jungle Ventures ve Xplorer Capital da katıldı. Snowflake, Fidelity ve Workday gibi müşterileri olan Saltmine, aldığı yeni yatırımı platformunu geliştirmek ve global iş gücünü genişletmek için kullanacağını açıkladı.

Saltmine, 2017 yılında Shagufta Anurag tarafından kuruldu. Asya'nın en büyük iç tasarım firmalarından biri olan Livspace ve Space Matrix'i kuran Shagufta, ofis gayrimenkullerinde konut piyasasındaki sıkıntıları ve karşılanmamış ihtiyaçları gördü. İş yeri verilerini tek bir yerde barındırmak ve şirketlerin emlak portföylerini optimize etmelerine yardımcı olacak veriler sağlamak için Saltmine'ı yarattı.

Saltmine'ın yazılımı, kat planlarını 3 boyutlu olarak dijitalleştiriyor ve maliyetleri, kataloglardan veri çizimi, fiyatlandırma, malzemeler, markalama, grafikler, tabelalar, ofis içi sensörleri ve daha fazlasını değerlendiriyor. Saltmine, farklı seçenekler ve senaryolar aracılığıyla yineleme yapabiliyor ve denetimi kolaylaştırarak, önceden tanımlanmış parça kitleri kullanılarak oluşturulan önerilen çalışma alanlarının sanal üç boyutlu kılavuzlarını oluşturabiliyor. Çalışanlar, gösterge tablolarından programlama, alan planlama ve bütçeleme için analitiği ve raporlamayı görüntüleyebiliyor ve proje aşamaları için zaman çizelgeleri belirleyebiliyor veya onay süreçleri için iş akışlarını yapılandırabiliyor.

New York, Boston, Washington, Budapeşte, Vietnam ve Singapur'da ofisleri bulunan ve merkezi San Francisco'da yer alan Saltmine'ın tüm dünyada 110 çalışanı bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.