Süreç otomasyonu ve müşteri ilişkileri yönetimi çözümleri sunan Creatio, 68 milyon dolar yatırım aldı

Creatio, 68 milyon dolar yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre 68 milyon dolarlık yatırım Volition Capital liderliğinde gerçekleşti.
Süreç otomasyonu ve müşteri ilişkileri yönetimi çözümleri sunan Creatio,  68 milyon dolar yatırım aldı

Süreç otomasyonu ve müşteri ilişkileri yönetimi sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Creatio, yatırım aldığını duyurdu. Rakiplerinden farklı olarak low-code bir çözüm sunan Creatio, 68 milyon dolar yatırım aldı. Paylaşılan bilgilere göre 68 milyon dolarlık yatırım Volition Capital liderliğinde gerçekleşti.

68 milyon dolarlık yatırım turuna Volition Capital'ın haricinde Horizon Capital da katıldı. Söz konusu yatırımın Creatio'nun aldığı ilk yatırım olduğunu da ekleyelim. Paylaşılan bilgilere göre alınan yatırım Ar-Ge ve pazarlama çalışmalarını için kullanılacak.

2013 yılında Katherine Kostereva tarafından Boston'da kurulan girişim ilk etapta BPM’Online markası ile yola çıktı. 2019 yılında ise isim değiştiren ve Creatio olarak hizmet vermeye başlayan girişim, sunduğu low-code çözümü ile birlikte müşterilerinin sadece sürükle - bırak şeklinde kullanabilecekleri bir arayüz sunuyor.

Kısacası Creatio'nun süreç otomasyonu ve müşteri ilişkileri yönetimi ürünlerini kullanmak isteyenlerin kodlama bilmesine gerek yok. Vizyonlarının herkesin iş fikirlerini dakikalar içinde otomatikleştirebileceği bir dünya kurmak olduğunu dile getiren Creatio kurucusu ve CEO'su Katherine Kostereva, alınan yatırımın bu vizyon doğrultusunda yeni bir dünya yaratmak için onlara imkan sağlayacağını da paylaştı.

Son olarak low-code ve no-code çözümlerinin her geçen gün daha da önemli bir hale geldiğini ve bu konuda hizmet veren girişimlerin önemli yatırımlar aldıklarını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.