SPONSORLU

İş Yaşamında Mindfulness Stres Azaltma ve Dikkat Artırma Atölyesi (Online Eğitim)

Bu eğitimde çalışanları karşılaştığı stres durumları üzerine araştırma yapıp stresin etkileri birlikte üzerine düşüneceğiz. Olaylara üretken yanıtlar vermeyi pratik ederek; beden, zihin ve duyguları araştırmak üzere kısa bir serüvene çıkacağız.

Günlük rutin koşuşturmacanın üzerine son bir yıldır gelip yapışan ve hayatlarımızı oldukça güç bir hale getiren pandeminin bir getirisi de evden çalışma ya da hibrit çalışma sistemi oldu.

Operasyonlar, raporlar, deadline’lar, projeler, müşteri talepleri, diğer yanda ilgi bekleyen aile bireyleri derken kendimize sormamız gereken aslında tek bir soru var: İyi miyiz ve anda kalabiliyor muyuz?

Mindfulness, dikkat artırma ve stres azaltma becerileri geliştirmeyi destekleyen bir grup çalışmasıdır.

Klinik Psikolog Anıl Yetişen ile hazırladığımız bu eğitimde beyaz yakanın karşılaştığı stres durumları üzerine araştırma yapıp stresin etkileri birlikte üzerine düşüneceğiz. Olaylara üretken yanıtlar vermeyi pratik ederek; beden, zihin ve duyguları araştırmak üzere kısa bir serüvene çıkacağız. Yapacağımız grup çalışmaları ile anda kalıp verimli olmayı; meditasyon pratikleri ile duygu- düşünce beden farkındalığı kazanmayı hedefleyerek özellikle iş yaşamında stres azaltma ve verimlilik artırma tekniklerini öğreneceğiz.

12 Mart'ta, online gerçekleşecek olan bu eğitim, günlük olarak uygulanabilecek mindfulness örnekleri ve önerileri, mindful dinleme uygulaması, grup çalışmaları ile zor zamanlarla başa çıkabilme yetinizi de güçlendirecek.

Dilerseniz eğitimin tüm içeriğini buradan inceleyebilir ve kaydınızı oluşturabilirsiniz. Online eğitimlerimizde kontenjan sınırlı, hatırlatmak isteriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.