E-ticaret pazarı için bulut tabanlı çözümler sunan Pipe17, 8 milyon dolar yatırım aldı

Söz konusu yatırımın lojistik alanında yatırımlar yapan GLP Capital Partners liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim. Şirketin değerlemesi veya yatırım turuna katılan diğer firmalar ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
E-ticaret pazarı için bulut tabanlı çözümler sunan Pipe17, 8 milyon dolar yatırım aldı

E-ticaret pazarına odaklanan yazılımlar geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Pipe17, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Pipe17, 8 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırımın lojistik alanında yatırımlar yapan GLP Capital Partners liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim. Şirketin değerlemesi veya yatırım turuna katılan diğer firmalar ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Müşterilerinin çeşitli platformlar, pazar yerleri, depolar, finansal sistemler ve SaaS uygulamaları ile bağlantı kurmasını sağlayan bulut tabanlı bir çözüm sunan Pipe17, 2019 yılında David Shaffer ve Mohamad Afshar tarafından Seattle'da kuruldu.

Nispeten küçük işletmelere ve satıcılara odaklanan Pipe17, herhangi bir kod bilgisi olmadan işletmelerin dijital araçları kullanabilmelerini sağlıyor. E-ticaret yapan küçük işletmelerin işlerini kolaylaştırmak adına yola çıkan Pipe17, sunduğu çözüm sayesinde bağlantı süreçlerinin çok daha kolay ve hızlı olmasını sağlıyor.

E-ticaret yapan işletmelerin bağlantı süreçlerini basitleştirmek istediklerini dile getiren Pipe17 kurucu ortağı Mohamad Afshar, büyük bir pazarı basitleştirmek için çok fazla şansın olduğunu da paylaştı.

Son olarak Y Combinator tarafından desteklenen Alloy'un geçtiğimiz günlerde kod gerektirmeyen e-ticaret otomasyon servisi geliştirmek için 4 milyon dolar yatırım aldığını da hatırlatalım. Alloy'un sunacağı çözüm Pipe17'nin çözümüne oldukça benzer. Önümüzdeki süreçte Alloy ve Pipe17 gibi çözümler sunan pek çok girişim karşımıza çıkabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.