Kişiye özel deneyim sunan meditasyon uygulaması Innerjoy, Teknasyon’dan yatırım aldı

Geçtiğimiz yıl 10’dan fazla girişime yatırım yapan Teknasyon, 2021 yılında global açılımını başlatacak olan kişiselleştirilmiş meditasyon uygulaması Innerjoy’un yatırımcısı oldu.
Kişiye özel deneyim sunan meditasyon uygulaması Innerjoy, Teknasyon’dan yatırım aldı

Geçtiğimiz yıl 10’dan fazla girişime yatırım yapan Teknasyon, 2021 yılında global açılımını başlatacak olan kişiselleştirilmiş meditasyon uygulaması Innerjoy’un yatırımcısı oldu.

Burcu Yapar ve Gökhan Üç tarafından 2020 yılında kurulan Innerjoy, meditasyonun tüm dünyada herkes için kolay pratik edilebilir ve erişilebilir olmasını hedefliyor. Innerjoy, kullanıcıların stres, dikkat eksikliği, odaklanamama ve uykusuzluk gibi zorluklardan arınmaları için onlara özel bir deneyim sunuyor. Kullanıcılarının hayat evresi ve öncelikleri gibi birçok değişkene göre, kişiye özgü uygun bir program sunan Innerjoy bu özelliği ile diğer mobil uygulamalardan ayrılıyor. Yapay zeka destekli altyapısı ile Innerjoy, kullanıcılarına bugüne dek 1.5 milyon dakikadan fazla meditasyon yaptırdı.

Innerjoy’un da dahil olduğu, Teknasyon ve Facebook iş birliği ile hayata geçen Rockads Global Büyüme Programı; yurt dışına açılma hedefi olan dijital girişimlere 360 derece destek veriyor. Kendi bünyesinde oluşturduğu deneyimli Rockads ekibi, yıllar içinde kazandığı bilgi ve tecrübelerini girişimlere aktarıyor; gelir ve iş modeli oluşturma, pazarlama stratejileri belirleme ve pazarlama materyallerinin hazırlanması gibi konularda destek ve danışmanlık veriyor. Rockads’in, yatırım yaptığı girişimlere de sunduğu servislerden biri de çok kanallı müşteri desteği platformu Desk360. Teknasyon’un kendi gereksinimlerinden yola çıkarak diğer işletmelerin de hizmetine sunduğu Desk360; müşteri ilişkilerinde yüksek verimlilik, gelişmiş raporlama ve hızlı cevap teknolojileri sunuyor.

Innerjoy'un Workup Girişimcilik Programı’nın 7. dönem Demo Day'inde sunum yapan girişimlerden biri olduğunu da hatırlatalım.

Innerjoy kurucu ortağı Burcu Yapar yatırımla ilgili olarak şunları söyledi:

Meditasyonun özellikle şehir insanlarının hayatında sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi günlük bir rutin olacağına inanıyorum ve bu dönüşüm çok yakın zamanda gerçekleşecek. Innerjoy olarak, meditasyonun sadece spiritüel bir uygulama olmadığını, her yaştan herkesin hayatında yer alacak bir pratik olduğunu gösteren, dünya çapında bir uygulama olmayı hedefliyoruz.

Gökhan Üç ise aldıkları yatırımı şöyle değerlendirdi:

Teknasyon ve Rockads Programı’nın global ölçekteki mobil uygulama pazarı deneyimi ve desteğiyle kullanıcıları tarafından çok sevilen Innerjoy’un yeni dillere, yeni coğrafyalara hızlı ve etkili bir şekilde girmesini; global ölçekte güçlü bir oyuncu olmasını hedefliyoruz.

Teknasyon CIO’su Onur Kurugöl, Innerjoy’a yaptıkları yatırım hakkında şunları söyledi:

Ülkemizde meditasyon uygulamaları arasında kendisini başarılı bir şekilde kanıtlamış olan Innerjoy’un, yaptığımız yatırım ile yurt dışı pazarında da büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Günlük tempo içerisinde insanların hayatını zenginleştiren ve global vizyonu olan girişimlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.