SPONSORLU

Witwiser, yeni nesil dijital gözetmenlik ve çevrimiçi değerlendirme teknolojileri sunuyor!

Üniversiteler, sertifikasyon merkezleri ve kurumsal firmalar; ölçme ve değerlendirme yöntemlerini dijitalleştirerek süreçlerinin kalıcı bir parçası haline getiriyor.
Witwiser, yeni nesil dijital gözetmenlik ve çevrimiçi değerlendirme teknolojileri sunuyor!

Çevrimiçi Sınavlarda Güvenlik Kaygısı Ortadan Kalkıyor!

Witwiser, gelişmiş kullanıcı deneyimi tasarımı ile hem çevrimiçi sınav sistemi hem de çevrimiçi sınavlarda kopya engellemeye yönelik yapay zeka destekli sınav güvenliği teknolojisi sunuyor.

Bu çerçevede;

  • Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi başta olmak üzere farklı üniversitelerde 50 binden fazla oturumu gerçekleştirdi.
  • Personel sayısı 600’den fazla olan OBSS Teknoloji A.Ş.’nin işe alım süreçlerinde aday havuzunu genişletme ve nitelikli adaylara erişim çalışmaları için operasyonel verimlilik kazandırdı.

Ölçme ve Değerlendirme Süreçleri Witwiser ile Dijitalleşiyor!

Son yıllarda, eğitim kurumları, sertifikasyon merkezleri ve büyük ölçekli firmalar ölçme ve değerlendirme süreçlerini en verimli hale getirmek için artan dijitalleşme imkanları ile dönüşüme uyum sağlamak üzere adımlar atmaya başladılar. Covid-19 pandemisi; sağlık koşullarını sürekli olarak öncelik haline getirdi ve bu durum kurumların dijitalleşme çalışmalarına ivme kazandırdı. İş yönetiminden uzaktan eğitime kadar birçok şey bir tıkla erişilebilir hale geldi.

Çevrimiçi Sınav Sistemi (Assessment System) ürünleri; zamandan ve lokasyondan bağımsız dijital değerlendirme deneyimi sunuyor. Bu sistemler kullanıcıları üzerindeki sınav baskısını azaltırken, sınavı düzenleyen kurumların da işlerini büyük oranda kolaylaştırıyor. Sınavların dijital ortama taşınması beraberinde sınav güvenliği konusunu da gündeme getiriyor. Uzaktan değerlendirme teknolojisine ihtiyaç duyan kurumların akreditasyon yeteneklerini kaybetmeden süreçlerini etkili yürütülebilmesi için sınav güvenliği konusuna ekstra efor harcamaları gerekiyor. Bu alandaki ihtiyaç da beraberinde Çevrimiçi Sınav Güvenliği Sistemlerine (Remote Proctoring) olan ilgiyi ve bu sistemlerin kullanımını arttırıyor.

Witwiser, Proctoring Teknolojileri Alanında Yerli Yazılım İhracatı Gerçekleştiren İlk Firma Oldu

Witwiser, Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ürün yelpazesine sahip olmak ile birlikte 2018 yılında başlatılan Ar-Ge faaliyetleri sonucu 2020 yılının ikinci çeyreğinde pazara açıldı. İngiltere, Almanya, İtalya, Belçika ve Avusturya başta olmak üzere Avrupa ve MENA bölgelerinde de görüşmeler gerçekleştiriyor. Son olarak Suudi Arabistan'ın akreditasyon değerlendiricileri için otorite kurumu olan TAQEEM’e teknoloji sağlamaya başladı. Bu çerçevede de yerli yazılım ihracatı gerçekleştiren ilk firma oldu.

Bugün itibariyle “dijital kullanıcı” çağında, dönüşüme açık işletmeler çevik altyapılarıyla kullanıcı deneyimlerini geliştiriyor. Teknolojilerini ve iş süreçlerini beklenilen seviyeye çıkarmakta güçlük çeken kurumlar ise aynı çevikliği göstermekte zorlanıyorlar. Çünkü günümüz kullanıcılarının memnuniyetlerini sağlamak için birkaç dijital entegrasyondan çok daha fazlası gerekiyor. Bunun farkına varan kurumlar sadece iş yapış sistemlerini değil, aynı zamanda ölçme ve değerlendirme süreçlerini de dijital platformlara taşıyarak kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini uçtan uca dijital olarak karşılıyor. Bu dönüşümde öncü olan kurumlar ise stratejik olarak avantaj elde ediyor.

Buna “uçtan uca dijital ölçme ve değerlendirme" diyoruz. Bu konuda dünyanın önde gelen şirketlerinin ve üniversitelerinin neler yaptığı; dijital devrimden nasıl fayda sağladığı birçok kaynakta görülebilir. Bu başarı hikayelerinden ilham alabilirsiniz!

Pandemi; ofis anlayışını, iş modellerini ve hayatın her alanını değiştirdi. Bazı kurumlar her duruma hazırlıklı oldukları için bunu fırsata çevirdi ve büyümesini devam ettirdi. Doğru stratejiyi kurmak ve en iyi şekilde uygulayıp büyümek için Witwiser ekibiyle tanışabilirsiniz!

Peki, Witwiser ekibi bu konuda Türkiye’de neler yapıyor? Gerçekleştirilen çalışmalar ve süreçlerinize ışık tutacak teknolojiler hakkında gerçek zamanlı bir deneyim yaşamak isterseniz witwiser.io adresi üzerinden demo talebi oluşturabilirsiniz.

Güncel kalmak için Witwiser’ı LinkedIn’den takip edebilirsiniz: www.linkedin.com/company/witwiser

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.