Mikro öğrenme platformu Uptime, 11,5 milyon sterlin yatırım aldı

Yeni yatırımın ürün geliştirmeye devam etmek ve uygulamanın global pazarlara yayılmasına yardımcı olmak için kullanılacağı açıklandı. 
Mikro öğrenme platformu Uptime, 11,5 milyon sterlin yatırım aldı

İngiltere merkezli mikro öğrenme platformu Uptime, bir dizi melek yatırımcıdan 11,5 milyon sterlin yatırım aldı. Yeni yatırımın ürün geliştirmeye devam etmek ve uygulamanın global pazarlara yayılmasına yardımcı olmak için kullanılacağı açıklandı. 

Kendini "bilgi hackleme uygulaması" olarak tanımlayan Uptime, bilgiyi erişilebilir, uygun maliyetli ve eğlenceli kılan, aynı zamanda olumsuzluklardan ve reklamlardan arınmış bir platform oluşturma vizyonuyla hayata geçirildi. Jamie True, Jack Bekhor ve Patrick Walker tarafından 2019'da kurulan platform, en saygın kaynakları, en iyi kitapları, kursları ve belgeselleri belirlemek için gelişmiş makine öğrenimi ve insan küratörlüğünün kombinasyonlarını kullanıyor. Bu kaynaklardan elde edilen bilgiler, kullanıcıları bilgilendirmek, eğlendirmek ve ilham vermek için beş dakikalık videolar şeklinde sunuluyor. 

Uygulama, kullanıcıların yalnızca en güvenilir uzmanlar, kuruluşlar ve kaynaklardan özel olarak seçilmiş bir içerik seçkisi ve yeni bakış açıları bulmasını sağlıyor. Kullanım süresinin sonunda, kullanıcıya kitabı satın alma, belgeselin tamamını izleme veya orijinal kaynaktan kursa kaydolma seçeneği sunuluyor, bu da yazarlar ve içerik oluşturucuların yeni kitlelere ve pazarlara ulaşması için ek dağıtım fırsatları yaratıyor.

True ve Bekhor'un son girişimi LifeWorks'e de yatırım yapan ve yeni yatırımda da imzası bulunan Tesco'nun eski CEO'su Sir Terry Leahy, Jamie, Jack, Patrick ve ekiplerinin öğrenme ve bilgi korsanlığının geleceğini inşa ettiğine gerçekten inandığını; bunun yapmak istediği bir yatırım olduğunu hemen anladığını söylüyor.

Şu anda sadece iOS kullanıcılarına açık olan platform, 22 Şubat'tan sonra Google Play Store'daki yerini alacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.