Clubhouse bağlantılarını optimize eden platform: ClubLink

ClubLink, oda sahiplerine oda adını, katılanları, tarihi, saati ve hatta katılımcıların profil simgelerinden oluşan bir fotoğrafı içeren özelleştirilmiş bir sosyal medya ön izlemesi sunuyor.
Clubhouse bağlantılarını optimize eden platform: ClubLink

Son dönemin en popüler uygulaması hiç şüphesiz Clubhouse. Şu anda sadece iOS kullanıcılarının dahil olabildiği uygulamaya davetiye ile alım yapılıyor ve bu da dışarıda kalan kişilerin Clubhouse konusunda daha fazla meraklanmasına neden oluyor.

Tamamen ses temelli bir uygulama olan Clubhouse'da yaklaşan etkinlikler ve konuşmaları sosyal medyada paylaşmak da mümkün. Ancak bu paylaşımlar çoğu zaman havada kalabiliyor, zira sadece kişilerin kullanıcı adını, etkinliğin zamanını ve başlığını içeriyor. ClubLink adlı üçüncü taraf bir uygulama ise bu soruna çözüm getirmeyi hedefliyor. 

ClubLink, oda sahiplerine oda adını, katılanları, tarihi, saati ve hatta oda sahiplerinin profil simgelerinden oluşan bir fotoğrafı içeren daha özelleştirilmiş bir sosyal medya ön izlemesi sunuyor; oda sahiplerinin etkinliklerini daha iyi tanıtmalarına yardımcı oluyor. Alman girişimciler Jens Polomski ile Peter Thaleikis tarafından oluşturulan ClubLink, tamamen ücretsiz olarak hizmet veriyor. 

ClubLink nasıl kullanılır?

ClubLink'i kullanmak da gerçekten çok kolay. Oluşturulan Clubhouse linkini ClubLink'in ana sayfasında yer alan çubuğa yapıştırmanız yeterli oluyor. Böylelikle otomatik olarak kullanabileceğiniz ClubLink oluşturuluyor. Platform, Clubhouse bağlantısını ziyaret ediyor ve görüntünün oluşturulmasına yardımcı olmak için bir ekran görüntüsü alıyor; ancak bu süreçte Clubhouse'dan herhangi bir veri alınmadığı iddia ediliyor. Araç ayrıca oluşturduğu görüntü dosyasını daha iyi keşfedilebilirlik ve daha iyi arama motoru optimizasyonu için ana bilgisayarın adını içerecek şekilde yeniden adlandırıyor.

Bağlantı oluşturulduktan sonra da Twitter, Facebook ve LinkedIn için paylaşma linkleri de otomatik olarak oluşturuluyor. Böylelikle Clubhouse'daki etkinliğinizi daha efektif bir şekilde paylaşma fırsatı yakalıyorsunuz. 

ClubLink'e buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.