Sanal etkinlikler düzenlemenizi sağlayan InEvent, 2 milyon dolar tohum yatırım aldı

Hem sanal hem de hibrit etkinliklerin düzenlenmesine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan InEvent, 2 milyon dolar tohum yatırım aldığını duyurdu.
Sanal etkinlikler düzenlemenizi sağlayan InEvent, 2 milyon dolar tohum yatırım aldı

Corona virüs salgını ile hayatımıza daha çok giren alanlardan biri de online etkinlikler oldu. Hem sanal hem de hibrit etkinliklerin düzenlenmesine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan InEvent, 2 milyon dolar tohum yatırım aldığını duyurdu.

2018 yılında Mauricio Giordano, Pedro Góes ve Vinicius Neris tarafından San Francisco'da kurulan InEvent, sanal etkinliklerin yanı sıra sanal ile fiziksel etkinlikleri birleştiren hibrit konferans ve etkinliklerin oluşturulmasına da olanak sağlıyor.

Söz konusu 2 milyon dolarlık tohum yatırımın Storm Ventures'tan geldiğini de belirtelim. Online etkinlik ve konferanslarda en önemli iki detayın özelleştirme ve destek olduğunu belirterek yola çıkan InEvent, kullanıcılarına büyük ölçüde özelleştirme ve 24 saat destek sunması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor.

InEvent müşterilerine sanal bir lobi, video oynatıcı, kayıt sistemi, ve konferansın mobil uygulamasını oluşturma gibi önemli avantajlar da sunuyor. InEvent'in Zoom ve CRM yazılımları olan Salesforce, Marketo ve HubSpot ile entegre bir şekilde çalışabildiğini de ekleyelim.

Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre InEvent, bugüne kadar 500'den fazla sanal etkinliğin düzenlenmesi için kullanıldı. InEvent'in müşterileri arasında ise DowDupont, Coca-Cola ve Santander gibi önemli firmalar da yer alıyor.

Son olarak alınan 2 milyon dolarlık yatırımın ürün geliştirmeleri ve ekibin büyütülmesi için kullanılacağını da paylaşalım. Yapılacak olan ürün geliştirmeleri arasında ise video oynatıcının güçlendirilmesi ve platforma daha fazla pazarlama otomasyonunun eklenmesi yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.