Elon Musk, Tesla ve SpaceX ile ilgili bir kitap üzerinde çalıştığını duyurdu

Elon Musk, odağına en büyük şirketleri olan Tesla ve SpaceX'i alacak bir kitap yazdığını Twitter üzerinden duyurdu.
Elon Musk, Tesla ve SpaceX ile ilgili bir kitap üzerinde çalıştığını duyurdu

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk ile ilgili önemli detayları daha önce pek çok kez sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Elon Musk, odağına en büyük şirketleri olan Tesla ve SpaceX'i alacak bir kitap projesi üzerinde çalıştığını Twitter üzerinden duyurdu.

"Tesla ve SpaceX'in hikayesini anlatma zamanı." şeklinde bir Tweet atan Musk, takipçilerinden gelen kitap mı yazacaksın sorusuna evet yanıtı vererek Tesla ve SpaceX'in hikayesini anlatacak bir kitap yazdığını paylaşmış oldu. Söz konusu kitabın Tesla ve SpaceX'in yanı sıra Musk'ın kariyeri ile ilgili önemli detaylara sahip olacağını da ekleyelim. 

Elon Musk'ın 2019 yılının Ağustos ayında da kariyerinin ilk dönemlerine odaklanan bir kitap yazacağını açıkladığını da hatırlatalım. Yapılan açıklamanın ardından ise söz konusu kitap ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bahsedilen kitap projeleri önümüzdeki dönemde tek bir kitap olarak karşımıza çıkabilir.

Tabii ki bu kitapların önündeki en büyük engel ise Elon Musk'ın yoğun iş hayatı. Şu an için dünyanın en zengin insanı konumunda bulunan Musk, SpaceX ve Tesla'nın CEO'su olarak görev yaparken The Boring Company'nin kurucusu, OpenAI ve Neuralink'in ise kurucu ortağı.

Kısacası Elon Musk'ın kitap yazmaya vakit bulması şu an için oldukça zor görünüyor. Yazılması planlanan kitabın Elon Musk'ın kariyerine odaklanan ilk kitap olmayacağını da ekleyelim. Gazeteci Ashlee Vance, 2015 yılında Elon Musk'ın kariyerine ve çalışmalarına odaklanan "Elon Musk-Tesla SpaceX ve Muhteşem Geleceğin Peşinde" isimli bir kitap yayınlamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.