HubSpot, medya girişimi The Hustle'ı satın alacağını açıkladı

HubSpot, iş ve teknoloji dünyasına odaklanan medya girişimi The Hustle'ı satın alacağını duyurdu.
HubSpot, medya girişimi The Hustle'ı satın alacağını açıkladı

Pazarlama yazılımı sunan bir girişim olan HubSpot'u geçtiğimiz dönemlerde sizlere pek çok kez aktarmıştık. Bugün ise yeni bir satın alma haberi ile karşımıza çıkan HubSpot, iş ve teknoloji dünyasına odaklanan medya girişimi The Hustle'ı satın alacağını duyurdu.

İki şirket arasında yapılan satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. Axios'un haberinde paylaşılan bilgilere göre The Hustle girişiminin şirket değerlemesi şu an için 27 milyon dolar

Anlaşma haberinin arından Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan The Hustle CEO'su Sam Parr, HubSpot tarafından satın alındıklarını doğrularken satın alma bedelini ise paylaşmayacaklarını da sözlerine ekledi. 

Müşterilerinin YouTube videoları veya HubSpot Academy ile yeni ürünleri keşfettiğini belirten HubSpot ise bu durumu değiştirmek ve müşterilerine ürünlerini keşfetmek için yeni bir platform sunma hedefi ile The Hustle'ı satın aldıklarını da paylaştı.

Online haber bültenlerine odaklanan bir girişim olan The Hustle, 2015 yılında John Havel ve Sam Parr tarafından San Francisco'da kuruldu. Bugüne kadar 1,3 milyon doların üzerinde yatırım alan The Hustle'ın 1,5 milyon aboneye sahip olduğunu da ekleyelim. Trends isimli bir abonelik seçeneğine sahip olan The Hustle, My First Million isimli popüler bir podcast serisine de sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.