Medya Tüketim Alışkanlığı [Araştırma Raporu]

Ocak ayında son dönemde OTT, podcast ve sesli kitap kullanım davranışı ile ilgili yaptığımız araştırmanın detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Medyadaki içerik tüketimi salgın öncesinde de artmaktaydı. Salgından sonra farklı oyuncuların sektörlere girmesi, içeriklerin artması ve sosyal hayatın değişmesi ile medya tüketimi alışkanlığını da etkilemekle birlikte, önümüzdeki senelerdeki tahminleri çok derinden değiştirecek farklılıklar da yaratmadı. 

Gündelik hayatta zaten yapılan aktivitelerin trafiği artmakla birlikte salgın, online içerikler açısından en azından Türkiye’deki kitle için çok büyük yenilik getirmemişe benziyor. OTT servislerinin ilk çıktığı senelerdeki hızlı büyüme oranları salgın döneminde tekrar gözlemlenmemekle birlikte kullanıcıların odağı içeriğe daha çok yönelmiş durumda. Globalde de benzer bir grafik sergileyen OTT servisleri açısından elbette önümüzdeki dönemlerde müşteri artış hedefleri bâki olmakla birlikte çok yüksek oranlarda kazanım pek görülmeyecek gibi.

Medya Tüketim Alışkanlığı [Araştırma Raporu]
Medya Tüketim Alışkanlığı [Araştırma Raporu]
Dilerseniz Webrazzi Insights üyesi olmadan 1.271 ₺ + KDV karşılığında raporu satın alabilirsiniz.
Satın Al ₺1.271 + KDV
veya
Webrazzi Insights üyesi olarak tüm raporlara erişin
Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.