Architecht’ten SaaS e-Para ve ödeme platformu: Airplatform

Airplatform müşterileri bulut tabanlı çözüm sayesinde kullanıcılarına 7/24 kesintisiz ve hızlı bir şekilde hizmet verebilecek.
Architecht’ten SaaS e-Para ve ödeme platformu: Airplatform

Teknoloji şirketi Architecht, SaaS e-Para ve ödeme platformu olan Airplatform'u kullanıma sundu. Airplatform müşterileri bulut tabanlı çözüm sayesinde kullanıcılarına 7/24 kesintisiz ve hızlı bir şekilde hizmet verebilecek.

Sanal POS entegrasyonları, pazar yeri çözümleri, hazine yönetimi ve API’lar konusunda ölçeklenebilir bir altyapı sağlayan Airplatform, ödeme kuruluşları ve elektronik para şirketlerine bulut tabanlı sistemde ödeme altyapılarını oluşturmalarını sağlayan bir teknoloji sunuyor.

Kısacası Architecht, Airplatform ile yeni kurulacak ödeme ve e-para kuruluşlarına maliyet optimizasyonu yapmalarını sağlayarak kullandıkça öde yöntemi ile destek verecek. Faaliyetlerine devam eden ödeme ve e-para kuruluşları ise Airplatform ile altyapılarını güçlendirebilecekler.

Airplatform'un elektronik para ve ödeme şirketlerine SaaS modeliyle teknoloji sağladığını da paylaşalım. Airplatform, ödeme şirketlerinin ihtiyaç duyduğu payout, gateway ve nakit yönetimi gibi işlemlerin altyapısını sunuyor.

Çok kısa sürede bir bankanın teknik anlamda faaliyete geçmesini sağlama konusunda rekorlar kıran bir fintech şirketi olarak bu konuda öncü kurum olacaklarını ifade eden Architecht Genel Müdürü Dr. Mücahit Gündebahar, dijital bankacılıkta ortaya koyduğumuz başarıyı ödeme platformu olma konusunda da ilerleteceklerini paylaştı.

Hatırlatmak gerekirse Architecht'in finans kuruluşlarının açık bankacılık uygulamalarını fintechlerle paylaşabilecekleri bulut tabanlı ürünü olan ApiGo'yu tanıttığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.