Ludus Girişim Stüdyosu, Hey Games’e 1,2 milyon dolar yatırım yaptı

Bugün paylaşılan bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, ilk yatırımını mobil oyunlara odaklanan Hey Games girişimine yaptı. 
Ludus Girişim Stüdyosu, Hey Games’e 1,2 milyon dolar yatırım yaptı

Ülkemizin en güçlü sektörlerinden biri haline gelen mobil oyun sektörü yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Bugün paylaşılan bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, ilk yatırımını mobil oyunlara odaklanan Hey Games girişimine yaptı. 

2018 yılında popüler Twitch yayıncısı Cantuğ Özsoy ve yazılım alanında 20 yıl tecrübesi bulunan Ferhat Kozan tarafından kurulan HEY Games, İstanbul merkezli bağımsız bir mobil oyun geliştiricisi ve yayıncısı olarak hizmet veriyor. Paylaşılan bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, Hey Games'e 3,6 milyon dolar değerleme üzerinden 1,2 milyon dolar yatırım yaptı.

HEY Games alınan 1,2 milyon dolarlık yatırımı önümüzdeki iki sene içinde ekibini üç katına çıkarmak ve globale açılarak sektöründe öncü bir Hyper-casual oyun stüdyosu olmayı hedefi doğrultusunda harcayacak. Hey Games'in geliştirdiği oyunlar arasında ise Slice And Balance, Chain Thru, Nimble Lumberjack ve Jailbreakers 3D gibi oyunlar yer alıyor.

2020 yılının Ekim ayında kurulan Ludus Girişim Stüdyosu ise sınıfında iyi oyun girişimlerini bulan, onlara yatırım yapan ve onları besleyen bir girişim stüdyosu olarak hizmet verdiğini de belirtelim. 

Yıllardır mobil oyun sektöründe edindiği tecrübelerle sektörel danışmanlık, stratejik rehberlik ve finansman sağlayarak Türkiye’deki girişim stüdyosu modeline öncülük etmeyi amaçlayan Ludus Girişim Stüdyosu'nun önümüzdeki günlerde mobil oyun sektörü özelinde yatırımlarına devam edeceğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.