Bilgisayar oyunları geliştiren Gorilla Softworks, 2.5 milyon TL değerleme ile WePlay Ventures’tan yatırım aldı

PC platformunda survival türünde oyunlar geliştiren Gorilla Softworks, 2,5 milyon TL değerleme ile WePlay Ventures’tan tohum yatırım aldı.
Bilgisayar oyunları geliştiren Gorilla Softworks, 2.5 milyon TL değerleme ile WePlay Ventures’tan yatırım aldı

PC platformunda survival türünde oyunlar geliştiren Gorilla Softworks, 2,5 milyon TL değerleme ile WePlay Ventures’tan tohum yatırım aldı. Oyun stüdyosu, aldıkları yatırım ile beraber geliştirdikleri “The Ancients” oyunlarının lansmanını yapmaya hazırlanıyor.

Digi Game Startup Studio bünyesinde kurulan Gorilla Softworks, son zamanlarda oyuncular tarafından yoğun ilgi gören survival türünde oyunlar geliştiriyor. Lansmanına hazırlandıkları “The Ancients” oyunu ile insanlığın ilk çağlarından başlayan hayatta kalma hikayesiyle oyunculara farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

The Ancients, avcı ve toplayıcı bir toplumun göç ederek hayatta kalması ve oyuncuların yapmış oldukları tercihler sonucu toplum ve kültür oluşumlarını konu alıyor. Göçebe toplumun giderek çağ atlayarak uygarlığa ulaşmaya çalışırken oyuncuların tercihleri ile çeşitli toplum ve kültür oluşumları sınırsız bir oyun deneyimi sunuyor. Aldıkları yatırım ile ekiplerini genişleterek “The Ancients” oyunlarının lansmanını yapmaya hazırlanan Gorilla ekibi, lansman sonrasında ise yeni genişleme paketleri ve çok oyunculuğu oynama özelliğini hayata geçirerek oyunları sürekli olarak güncel tutmayı ve oyuncularına yeni deneyimler sunmayı hedefliyor.

Uzun yıllardır PC platformuna farklı oyunlar geliştirdiklerini ancak kendilerini şimdiye kadar en çok heyecanladıran oyunun “The Ancients” olduğunu belirten Gorilla ekibi yatırımla ilgili olarak şunları söyledi:

Bu oyunumuz ile milyonlarca oyuncunun dikkatini çekerek onlara farklı ve eğlenceli bir deneyim sunacağımızı düşünüyoruz. Aynı zamanda WePlay Ventures gibi oyun alanındaki önemli bir yatırım şirketinden yatırım aldığımız için oldukça mutlu ve gururluyuz. Bizlere olan inançları ve destekleri ile çok başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Geliştirmiş olduğumuz oyunlar ile oyunculara, oyun içi hikayeleri ve hayatta kalma mücadelesini yaşatarak ekranlara kilitlemeyi amaçlıyoruz. Aldığımız bu değerli yatırım ile beraber ekibimizi de hızla genişleterek en kısa zamanda oyun içi yeni geliştirmeler, özellikler yayınlayacak ve çok daha fazla sayıda yeni konseptlerde, yeni hikayelerde oyun geliştirerek oyuncuları heyecanlandıracağız.

WePlay Ventures Yönetici Ortağı Bora Koçyiğit ise şu ifadeleri kullandı:

PC platformu gibi geliştirmesi zor bir alanda bu kadar özgün ve başarılı bir oyun projesi ile karşılaşmış ve bunun bir parçası olmuş olmaktan gurur duyuyoruz. Gorilla ekibinin tecrübesi ve yeteneklerine çok güveniyoruz. Diliyorum ki kısa sürede çok iyi yerlere gelecekler. Bizler de WePlay Ventures olarak oyun sektörünün farklı alanlarında yatırımlarımıza devam ederek elimizden geldiği kadar oyun girişimlerini desteklemeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.