Kolay İK, pandemi bitse bile tamamıyla evden çalışma kararı aldı

Kolay İK'nın Twitter'dan paylaştığı açıklamaya göre girişim, "pandemi bitse bile" tamamıyla evden çalışma kararı aldı. Paylaşılan açıklamaya göre ofisin küçük bir bölümü açık kalmaya devam edecek.
Kolay İK, pandemi bitse bile tamamıyla evden çalışma kararı aldı

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Corona virüs salgını nedeniyle çalışma biçimimizin değiştiğini ve çoğu firmanın bu süreçte evden çalışma modeline geçiş yaptığını sizlere aktarmıştık. Ülkemizdeki önemli girişimler arasında yer alan Kolay İK da 13 Mart 2020 tarihinde evden çalışma kararı almıştı.

Bugün paylaşılan bilgilere göre ise insan kaynakları yazılımı olarak hizmet veren Kolay İK, ofisini kapatıyor. Kolay İK'nın Twitter'dan paylaştığı açıklamaya göre girişim, "pandemi bitse bile" tamamıyla evden çalışma kararı aldı. Paylaşılan açıklamaya göre ofisin küçük bir bölümü açık kalmaya devam edecek.

Yapılan açıklamada 13 Mart'tan bu yana evden çalışan Kolay İK takımının, hayatlarından trafiği ve toplu taşımayı çıkarmayı, yollarda harcadıkları zamanı kendilerine ayırmayı ve daha düşük stres seviyesiyle çalışmayı amaçladıkları da belirtildi.

Ayrıca Kolay İK çalışanlarının Türkiye'deki 10 farklı şehirde 37 adet bulunan eOfis'leri ücretsiz olarak kullanabileceklerini de belirtelim. Hatırlatmak gerekirse 2019 yılının Kasım ayında Girişim Ofisleri kapsamında Kolay İK'nın ofisini gezme imkanı da bulmuştuk. Kolay İK'nın ofisi ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.